Bilčik: Pomirenje i regionalna saradnja ključni za članstvo Srbije u EU

Ostavite komentar


  1. Ratni zločinac nije lazarević on radio svoj posao u svojoj zemlji branio svoju zemlju od terorista ratni zločinci NATO alijanca 19 zločinačkih zemalja koje su podržale teroristicku organizaciju poslali svoje avione na jednu malu i sankcijama srbiju poslali su više aviona nego srbija imala stanovnika ti je pravi zločin kad nametnete neduznom narodu zlo u njegovoj samo da bi vašim prijateljima teroristima dodelili oteto parče zemlje od srbije

  2. Mi ćemo ih zaštititi po svaku cenu, to su naši ratni komandanti, rekao je Milanović u Kninu

  3. Pelenkovicu ne odgovara spominjane proslosti,on zaboravlja da pre kako to on kaze /srpske agresije u cilju velike Srbije./Hrvatima i njihovim mentorima odgovaraju avnojevske granice velike Hrvatske,dok im ne odgovara da su Srbi u takvoj Hrvatskoj bili konstutivni narod ta komunisticka odluka nije pozeljna za cistu Hrvatsku koju je za vreme drugog rata,zakonom uspostavio Ante Pavelic u NDH.Brisanjem Srba da vise nisu konstituivni narod,Srbi su po drugi put oznaceni da nisu pozeljni u Hrvatskoj koja zeli da postane cisto nacionalna drzava.To je Srbe u Hrvatskoj diglo da se odbrane od savremenijeg plana hrvata da se Srbi pobune i budu pobijeni i proterani.Srbija je mlako pomagala Srbima kao i da je i tadasnja vlast sa Milosevicem planirala da sa njima naseli KiM.

  4. Gospodine SPP partija Đilasa je pre par dana posredno negirala genocid u Srebrenici, Vukovaru, Sarajevu.Šta Gete povodom toga učiniti.Jer sve stranke u Srbiji podržavaju genocid.Posle rata par godina je bilo ne zavisnih.Sad više ne postoje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.