Biljana Đorđević: Radenović gore predsedava skupštinom od Orlića, nije nespretan već je sve izvežbano 1Printskrin/Jutjub/RTS

Kopredsednica Zeleno levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević ocenila je danas da predsedavajući Skupštine Srbije, najstariji poslanik Stojan Radenović, vodi sednicu gore od Vladimira Orlića i da on nije nespretan, već je po njenim rečima sve izvežbano.

Đorđević je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine (RTV) kazala da Radenović „namerno loše vodi sednicu“ i da se nekorektno ponaša prema poslanicima opozicije.

„Onaj ko predsedava skupštinom ima odgovornost i mehanizme da spreči potencijalno nasilje i kršenje Poslovnika, ali on to ne čini“, kazala je Đorđević.

Ona je dodala da prisustvo prevelikog broja ljudi iz obezbeđenja u skupštinskoj sali stvara tenziju među poslanicima i da je atmosvera napeta, ali da je situacija na nekim ranijim sednicama bila još gora.

Ona je ocenila da izbori ne treba da budu u 2. juna već onda kada budu ispunjeni uslovi da se oni održe pod fer i poštenim uslovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari