Biljana Stojković: Opozicija se opet udaljila od pobede u Beogradu

Predsednička kandidatkinja koalicije „Moramo“ za portal nova.rs govorila o postizbornom padu entuzijazma kod glasača

Ostavite komentar


  1. Srbija mora na zapad, bez odlaganja. Tamo su srodne zajednice. Ovo, vecinski kvarno i licemerno drustvo tamo ce imati vise nego prijateljsko okruzenje. Prosperitet je zagarantovan.

  2. Gospodjo Biljana, entuzijazam je opao kod vaših prijatelja i istomišljenika kojima ste, isključivo, okruženi sve vreme. Kod gradjana taj entuzijazam nije nestao, jer nije ni postojao u onom obliku u kome ste maštali da postoji.

  3. Da si to rekla pre izbora dobila bi 2 odsto. Pola Vucicevih biraca izabralo je njega jer ste gori od njega. Idi kod svojih prijatelja „demokrata“ koji su u Svedskoj protiv referenduma o clanstvu u NATO, a kunu se u demokratiju. Zapad je BIO demokratija. Sad je totalitarizam samo mu je maska drugacija od ovih sa istoka.

  4. Koalicije Moramo je bio jedini valjan izbor. Ko je protiv Vučića a zna kakva je „stara“ opozicija, mogao je samo sa zapušenim nosom da glasa da nije bilo koalicije Moramo. Sa njima smo najzad imali izbor i hvala svim ljudima iz te koalicije. Nastavite pametno i hrabro.

  5. Ne brini udaljicemo mi vas od vlasti na sledećim izborima uopšte, pa ne moraš da brineš više…

  6. Pametna žena al’ šta to vredi kada mi kao narod nemamo ni malo pameti…Služba radi li radi a sve u interesu VOĐE a na ogromnu štetu naroda, nema nam više pomoći očigledno je…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.