Biserko: Beograd se sve više oslanja na Višegradsku grupu

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava, komentariše poteze šefa diplomatije

Ostavite komentar


  1. Ove vec tradicionalne seanse S. Congradin sa Biserko, Beslinom i jos par njih iz tog drustvanceta, ozbiljno srozavaju Danas. „Nezavisno novinarstvo“ i ‘visoki profesionalni standardi“? Ako je Informer uzor onda da.

    1. Apsolutno ste u pravu. Nekada ozbiljan dnevni list koji se nije bavio „triper“ temama, opasno se priblizava reputaciji „Informer“-a, „Kurira“ i ostalih jadnih i kukavnih medija, kojima su vesti iz „Parova“ i „Zadruge“, udarne teme. Lepo je pisati slobodno i iznositi svoje stavove ali, ovo postaje degutantno. Jedan list ne sme da postane ispostava neizlecivih srbofoba i autosovinista koji, preko kolumni u „Danas“-u, lece svoje unutrasnje probleme. Mogli bi novinari tipa Snezane Congradin da postave pitanje Sonji Biserko, ZASTO JE VRACENA, PRE ISTEKA MANDATA, IZ AMBBASADE SFRJ U LONDONU, jos za vreme vladavine nase „ljubicice bele“?! Bilo bi jako interesantno i poucno.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 8

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.