Biserko: Normalizacija Miloševićeve politike

Ostavite komentar


  1. Ofšor Snsrbistan okupirana je teritorija kao i one iz veselih devedesetih. Možda bude i betoniranja. Pri kraju.

  2. I sto rece G-dja Biserko u jednoj TV emisiji "ne mozete protiv politike onih sa cije strane stizu donacije".

  3. G-do Biserko, jednom za svagda. Osim Nemacke niko se nije suocio od 2.sv.rata sa svojom prosloscu. Ni Hrvatska, ni Madarska, ni Slovacka, ni Ukrajina, ni balticke drzavice ni Austrija itd. a u skorijoj istoriji nijedna od novostvorenih drzavica a ne samo Srbija. Kad jednom to shvatite i prestanete kao Hrvatica u Srbiji da stalno napadate svoju domovinu, ako je time uopste jos smatrate, onda ima smisla dalje razgovarati sa Vama. Ovako je to razgovor gluvih!

  4. Gdin.-e Dusan Spasic-u,sve i da ste u pravu,a niste,ovi nastavljaci miloseviceve politike i svog radikalskog bekgraunda,bahato i otvoreno koriste "vasu" argumentaciju da nas "deru" (peljese) i jos nam se smeju u lice !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.