Bivša poslanica Marjanović: Skupština Srbije jednopartijski parlament

Ostavite komentar


  1. Ovde nema demokratije, a to ne moze biti samo karak unazad. Mi nismo pali za jedan ili dva poena nego smo demokratiju u povoju zatrli. Ali ne moze se za ovo korisiti dvostruki arsin, jer kao sto su biraci rekli sta imaju o vlasti tako su rekli i sta imaju da kazu o ovoj opoziciji koja je izasla na izbore. S kojim kredibilitetom neko ko nije uspeo da preskoci mizernih 3 odsto daje sebi za pravo da poducava druge politici. Treba da se bavi svojom profesijom. Ups. Ako je ima.

    1. Deda, ajde ti i ja da igramo partiju saha. Ja da imam damu i topa fore i da moji pesaci da idu unazad i unapred. Pa me pobedi majcin sine ako mozes. A ju ca da pricam kako sam ja velemajstor u odnosu na tebe sto neces da igras pod ovim uslovim ili si izgubio partiju. E takvi su i ovi izbori kao ovo sto ti ja predlazem. Tvoj omiljeni superheroj AV svo ovo vreme , ni pred jedne izbore NIJE SMEO da izadje na TV duel ni protiv koga. Samo monolozi i hvalospevi o samom sebi. Pogledaj izbore u Hrvatskoj i medjusobna suceljavanja. Mada dzabe ja ovo sve pisem, znas i ti to ali si pokvarenjak , pardon naprednjak.

  2. Pa što se sada vidimo,od kada je višestranačja,poslanici su odani vojnici svoje partije i ubeđen sam da većina ni neprocita materijale već samo na mig ili zvono diže ruke i glasa , naravno unapređuje svoj biznis.

  3. Ne znam zašto je ovo jednopartijski sistem, samo zato što je deo opozicije bojkotovao? Pa nije u redu prema mnogim strankama da se tako priča.

    1. Jedno partijski? U parlemtu ima 8 stranak, što samostolno, što u koalicijama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.