Bjelogrlić: Očekujem da u razgovoru sa ljudima u gradovima po Srbiji pokušamo zajednički da dođemo do pravaca

Ostavite komentar


  1. Dragane, došlo vreme da „aždahu“ ubivamo u sebi! Potpisao sam ProGlas! Srećno nam bilo!!!

  2. Dok vi tupite o famoznom proglasu,po manjim mestima uveliko ide represija i zastrasivanja prema poljoprivrednicima,gospodo izadjite na teren.

  3. Ako do sada nismo shvatili sta nam to rade napredni radikali, onda nismo za bolje.Preostaje nam samo da „sahranimo“ Srbiju i da nas nema.

  4. Ovo mi deluje autentično i do sada nešto najbolje ponuđeno građanima koji žele promene, na demokratski način.

  5. Proglas će dobiti smisao ako potpisnika bude par stotina hiljada a iz toga se formira politički pokret koji ima ozbiljne mogucnosti da pokrene istinske promene u državi!! Stanje u ovom pro EU bloku a i ostaloj opoziciji je takvo da će teško ukupno osvojiti više od 30-32% glasova 17.12,time realno završava period tog lažnog koncepta da su ti lideri i slabe,nikakve stranke alternativa!!!Dolazi nova generacija i ponuda koja će finalisati kraj Vucica ali i valjanu ponudu da u potpunosti reformise i oporavi Srbiju!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.