„Vučević je pomoćni šraf bez političkog kapaciteta“: Boban Stojanović o imenovanju predsednika SNS za mandatara

Ostavite komentar


  1. Vučević je dobar izbor siguran sam da Vučić i Vučević imaju uspešno da sarađuju

  2. „Vučević je pomoćni šraf bez političkog kapaciteta“
    – Pomoćni šraf kao termin ne postoji ali postoji – suvišan šraf. I nije u pitanju samo nedostatak političkog kapaciteta nego pre svega moralnog.

  3. Pa do sada A Vučić nikad i nigde nije izabrao ili postavio nekog boljeg od sebe. Uvek i samo flekave ili prljave mediokritete i poltrone.

  4. Vučević je čovek koji će tek svoje kvalitete da iskaže ovim mandatom. I dokazaće svima da je zaslužio poverenje da bude na toj funkciji.

  5. Isti ovakav tekst bi bio za bilo koga.Prema tome sav posao opozicije je da su vazda u kontri a uz to su i nemaci plana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.