Bobić: Metro je čista marketinška priča koja će da splasne nakon izbora

Sagovornici Danasa o tome koliko je izgradnja metroa u Beogradu propagadna priča i mogu li naprednjaci da dobiju izbore na njoj

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ista priča kao sa „Beogradom na vodi“ pre nje…
    Ne znam da li su i isti stručnjaci u pitanju…

    Šteta što ne postoji obaveza da se položi kaucija za izrečeno javno mišljenje, jer toliko je lupetanja da bi mogli poreze da ukinemo i finansiramo državu samo od „priloga“ „stručne“ javnosti..

  2. Gde li je sada ona gospoda koja je pre 100 godina tvrdila da je linija do (budućeg) bloka 45 u (budućem) Novom Beogradu „linija od nigde do nigde kroz močvaru“.

    Ah, evo ih; sad pričaju o metrou.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest 7

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest

Bolje ikad nego nikad – dobro da se Incko setio toga. Nadam se da je nešto i preduzeo, da je obavestio one koga su poslali tamo da predstavlja međunarodnu zajednicu, jer takva vrsta papira i inicijative zasluživala je barem njegov pokušaj da zakaže Veće za implementaciju mira – ocenjuje Dušan Janjić, osnivač Foruma za etničke odnose, koji komentariše izjavu bivšeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, koji je kazao da “non-pejper”, to jest nezvanični diplomatski dokument koji se tiče promene granica na Zapadnom Balkanu po etničkom ključu, stoji u njegovoj fioci već četiri godine.

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.