Bocan-Harčenko zahvalio Vučiću na dobrim rečima na račun ruskih stručnjaka

Ostavite komentar


  1. botovi se naselili i ovde. Vakcina nije proverena,pa se ne morate zahvaljivati. Imate vi svojeg Putina av av

  2. srecom da rusija ima jos uvek gulage i tamo moze da ispituje vrednost vakcine pa ko umre ionako ne bi ziv izasao iz putinovog gulaga. radije bih umro nego primio tu putinovu ili bolje da kazem kgb ovu vakcinu, a ove budale koje se zahvaljuju bi naterao da se vakcinisu i oni i cele njihove porodice

  3. Zapad kritikuje neproverenu u 3. fazi vakcinu,a aca-Bokasa se kanda,po običaju, malkice zaleteo!Sutra će ga braniti Suzi: preCednik nije tako mislio,on retko kad i misli!

  4. U Rusiji vakcina Sputnjik V još nije registrovana. Tek treba da se prate njeni efekti na velikom broju zamorčića koji primanjem te vakcine treba da saučestvuju u podizanju rejtinga Rusije. Političku vakcinu nemam nameru da primim.

  5. „Srećni smo što su Rusi proizveli vakcinu, samo što naši stručni timovi moraju da kažu da li je bezbedna, sigurna.“ Ja ovde ne bih vise nista dirao !

  6. Kako je poceo da vrda kad su ruske vakcine u pitanju. Kao da je vec usao u dil sa nekima gde moze da se capa-lapa nova milijardica ugradnje. Vidi se iz aviona. Bas me interesuje sta ce da uradi sa nasom bracom, i na koju foru ce da ih eskivira tokom narednog vremena.

  7. Veoma je lepo cutida je pronadjena vakcina koja ce sacuvati zivote ljudi i verujem da su ruski strucnjaci veoma profesionalni i da je vakcina bezbedna po zdravlje.

  8. Nisam rusofil ali verujem ruskoj medicini, verujem u ruske strucnjake i nadam se da ce Srbija uskoro dobiti vakcinu za borbu protiv korona virusa ali i da ce narod ostati dovoljno trezven i disciplinovan, da ce nositi zastitine maske, rukavice i da ce drzati socijalnu distancu! Ako ja kao obican gradjanin, vozac gradskog autobusa mogu makar na ovaj nacin apelovati na ljude da izdrze, da nose maske, da se zastitimo…

  9. Ako su uspeli pre ostalih da naprave efikasnu vakcinu, onda je to velika stvar za njihovu medicinu i svaka im cast na tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.