Bojkot jedina alatka za suprotstavljanje

Šta kažu u novom pokretu Slobodna Srbija

Ostavite komentar


  1. Meni vise nije jasno, ko zeli bojkot a ko zeli na izbore, cak i u DS totalno rasulo, Jerkov sinoc najavljuje bojkot a omladina DS poziva da se izadje na izbore?!

  2. Još jednom su potvrsili da svoju nemoć i odlučili se na bojkot. Da li je to još jedna partija koja nema nikakva politički plan i program, jer je laž da uslovi nisu adekvatni?!

  3. Znate li Vi gospodo šta hoćete? Radite li nešto korisno ili se samo durite ko deca tražite da Vam se ispunjavaju želje i da Vam se sve udovolji? Ne razumem, šta ste umislili s obzirom da ne vidim nikakav društveno korisni rad i trag koji ste ostavili iza Vas u nekom periodu?

  4. JOOOJ pa dosta je vise ovih pokreta kojima je jedini cilj, plan i program smena Vucica ali znaju da to ne mogu na izbore jer ih narod nece pa traze neke druge metode. Ovo je vise strasno.

    1. Nisu adekvatni uslovi za izbore jer nema ko da glasa za opoziciju pa je bojkot jedino što im preostaje.

  5. Zalazu se za resavanje problema u parlamentu a oni ih uporno vode na ulicima sa malom manjinom ljudi?? Izborna pravila su i vise nego povoljna,samo sto je njima jedini izgovor bojkot jer nemaju podrsku,i ne mogu lako na vlast!

  6. Bojkotom nece resiti nista. Bojkotuju sami sebe. Da li su nesto postigli bojkotom? Vreme ide, radi se kao da je opozicija u skupstinskim klupama a ne u kantinama.

  7. Da li vi mislite da je ovaj narod lud, Paracin, Sabac i Stari Grad bez bojkota, gde je na vlasti opozicija, ostali gradovi bojkot. Svi ste isti.

  8. Iskreno,kako hoce,mi i tako opoziciju pravu nemamo,takvi kakvi su i bolje da nisu,pa vise su oni ucinili Vucicu svojom neslogom,pojedinim omrazenim likovima iz bivse vlasti,svojim svadjama i nesposobnim clanstvom nego svi Vucicevi sendvicari.Tako da jedino preostaje nama gradjanima da bojkotujemo sve njih,i poziciju i opoziciju jer ni jedni ni drugi nisu NI ZASTA!!

  9. Uopšte ne razumem šta je ovde dotična gospođa htela da kaže. Bojkot da ne ulica rešavanje problema u parlamentu…. Baš svašta

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 9

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.