Borelj: EU odbija da prizna Lukašenka za predsednika

Ostavite komentar


  1. Cuj ovo EU ne priznaje Lukasenka ? Bas ce da ga nasekiraju. Pa Belorusija nije clan EU, i uspela je da odbije nalet obojenih NATO revolucija. Najposle nema nikakvih argumenata zasto bi izborni rezultati bili falsifikovani. Nagadjanja i proizvoljnosti ima ali nema argumenata. Tako da cenjena EU moze jedino da napravi grupni portret na fotografijama.

  2. Питање које ће остати без одговора: да ли би Лукашенко био признат као председник уколико би се окренуо ЕУ а против Русије?

  3. Ne znamo samo od kada tacno je Evropska komisija vlasna da razmislja i priznaje ili ne priznaje rezultate izbora u drzavama ne-clanicama? Uzgred, kako im delluju njihovi prijatelji iz Saudijske Arabije? Iz Emirata? Kako izbori u Libiji, koju su „demokratizovali“ 2011 uglavnom Evropljani?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.