Boris Tadić za Danas: Vlast neće reagovati na štrajk Marinike Tepić, ona će samo urušiti svoje zdravlje

Ostavite komentar


  1. Apsolutno tacno. Zasto niste pustili Nikolica, nek isteruje pravdu.Koliko ste Vi krivi za ovaj sunivrat svega u Srbiji?

  2. Ovaj dobronameran savet B.Tadića g-dji Tepić je jedino u čemu ću ga svesrdno podržati. Ostavite se opasnog štrajka gladju, niste vi Vučić od 200 kila, vratite se svojim kolegama iz koalicije jer je sada najpotrebnije fizičko zdravlje da se ova bitka oko kradje izbora dobije. Razmislite o tome!

  3. Podrzavam sve sto je rekao bivsi predsednik. Tuzna slika dokle je Srbija stigla. Vucica i Sns bas briga za narod i dal’ neko strajkuje gladju ili je gladan zbog siromastva.

  4. Ovo je jedna od retkih konstatacija koju je „Bota“ rekao a da je tacna i da se ja sa njom slazem !! Ko je zaboravio,da ga podsetim,nepomenik je pio sampanjac sa ostalim „vadikalima“ kad’ je cuo da je ubijen Zoran Djinjic !! Ovi strajkovi gladju ga nece dotaci ni za jotu !!!

  5. „mnogo efikasniji vid borbe od štrajka glađu je bio da smo na izbore izašli jedinstveno i čuvali i sabirali svaki procenat.“ – sve si rekao ovin Tadicu koliko se brines za njeno zdravlje

  6. Mislim da je Tadić sad sazreo za Predsednika Srbije i da bi bio dobar da odbrani i Državu I Narod od Kolonijalnog Zapada, da uvede Zemlju u Briks kuda namerava i sav normalni svet,na zalost kasno je došao do prave svesti jednog Politicara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.