Borko Stefanović: Nećemo bojkotovati izbore

Ostavite komentar


  1. U Beogradu sns ima oko 18% podrske. Ta podrska je u ruralnim delovima oko Beograda medju primitivnijem i neobrazovanijem delu stanovnistva. Prakticno, opozicija u Beogradu vec moze da proglasi pobedu.

  2. Ivan… Verovatno ti spadaš u tu kategoriju stanovništva,pa možeš da daješ takvu procenu.

  3. Konačno da se manete te gluposti o bojkotu. Ljudi hoće promene a nemaju za koga da glasaju već godinama. Nemamo mi dva života da sačekamo da bojkotujete izbore u nedogled, hoćemo kraj ove vlasti.

  4. Paralelne izbore i posle njih paralelne institucije. Moramo se i naoruzati. Uz pomoc suseda koji ga mrze. Drugacije ne ide. Nece ga dati Rusi & Kinezi, iako ga ne vole zbog njegove dvolicnosti. Pucnjava nam je najizglednija opcija.

  5. Napokon nesto pametno. Nema nam druge nego da izadjemo na izbore. Necemo se resiti ove vlasti drugacije. Ko ne bude izasao na izbore automatski daje podrsku sadasnjoj vlasti, koja je najgora koju smo do sada imali. Imam utisak da su spremni i u novi rat da nas uvedu, a mi nemo posmatramo sve njihove hirove. Svi su od njih bolji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.