Borko Stefanović: Nije bilo nasilja ispred Gradske kuće

Ostavite komentar


  1. Kako te Bosko nije sramota, svi su videli sta ste radili , nasilnici jedni, nasli ste slabiji pol da maltretirate jako jadno.

    1. Kao prvo, nije Bosko, nego Borko. A kao drugo ja koliko videh na Pinku jedini koji napada i maltretira je upravo taj „slabiji pol“. Mada, u politici, nema deljenja po polovima. To kako ti gledas na situaciju nije opravdano sto si se potpisala kao zena. A to sto padaju satro u nesvest same od sebe je tek sramotno za „slabiji pol“.

    2. Nisko si pao druže Borko. Ccc.. Zar sa Boškom, rame uz rame, na skupštinu grada. Osvesti se. Vrediš puno više i trebalo bi da baštiniš neke druge vrednosti. P. S. Videlo ti se na licu da ti je negotivno

  2. E zato morate svuda sa vama da imate kamermana koji snima svaku akciju. kada imate posla sa ljudima bez časti kao što je to ova vlast ne smete da se oslanjate na ono što oni nemaju.

    1. Nasilje je kad Vučić na sednici kad neko pokuša nešto da kaže reaguje sa “ TIŠINA TAMO „. Kad sa sobom po naređenju vodi stotinak autobusa uplašenih na svoju promociju, kad uzurpira 90% medija koje drži i strahu, kad niko ništa od ministara nesme da uradi dok mu on to ne odobri odnosno naredi. ima toga do sutra da se nabraja.

  3. Verbalno nasilje je psiholosko maltretiranje u cilju narusavanja duhovnog mira!

  4. Ali, kako su providni u komentarima. Sve kao neke Ane, Sanje isl., a u stvari momčine botčine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.