Borko Stefanović: To što smo i definitivno odvojeni od svog kontinenta i budućnosti možemo zahvaliti isključivo SNS

Ostavite komentar


  1. Odbojeni smo mi i zbog tebe, nemoj samo na ovu vlast da svaljujes krivicu.

  2. Borko sta buncas, ko je odvojen, od čega ? Ti si odvojen od privilegija to znamo i to jeste zahvaljujuci SNS.

  3. Borko, imali ste 12 punih godina da nas uvedete u EU, ili makar da nas dovedete do njenog praga. Na kraju nas se sama EU gledala sa gnusanjem, kakve ste reforme sprovodili, kakve ste pljacke i druge svinjarije pravili i to se krijuci i pravdajuci nasim putem u Evropu. Dakle vi, evrofanatici, ste ti koji su ljudima zgadili pomisao na EU. Cela jedna generacija je odrasla na vasoj prici i jednom tragicnom vodjenju drzave. Ovo su pre svega vasi rezultati.

  4. Iskreno navijam za to da Srbija bude deo EU, ali i ta EU nešto skreće udesno u poslednje vreme, pa se ne bih baš ‘bacala u zagrljaj’, ako me razumete.

  5. @ ljudska prava:Ne razumem te sta je EU kriva sto Srbija nece da prihvati pravila igre.Nemozes ni poker da igras sa nekoliko asa u rukavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.