Borovčanin: Sažaljevam kukavice

Bivši bokser i državni funkcioner oštro reagovao na isključenje iz SPS

Ostavite komentar


  1. Da li nas zaista toliko zanima tih nekoliko likova iz SPS-a? Borovčanin, Vukomanović, i ovi ostali, da ih ne nabrajam, nemam ni pojma ko su… Svi su ušli u politiku tako što nikakav problem nisu imali da im predsednik bude Slobin mali, Ivica Koferče, drugar Miše Banane i ko zna čiji sve. I sad kad su se upleli u unutarstranačke intrige iz kojih su izvukli deblji kraj, sad se pravi fama.

  2. SPS je maligna celija Srbije. Posledice njihove vladavine 90-ih cemo osecati narednih 100 godina. Sve su devastirali: privredu, obrazovanjd, kulturu. DS ih je 2000-ih ostavio u zivotu i vratili su se u zivot da i dalje nastave sa destruktivnim delovanjem. Gde god su prisutni tu je organizovana pljacka (Galenika, Dunav osiguranje..). U sinergiji sa SNS vode nas na put bez povratka. Blago nama…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.