Boško Obradović govornik na protestu „1 od 5 miliona“ u Nišu 12. aprila

Ostavite komentar


  1. Au nišlije našta spadosmo.
    Pa kuj napravi ovakvu mućkalicu. Svašta u nju smešano, a onda nadjoste nekog iz Čačak da dodate, da se napravi neki novi ukus. Mora da je MNOGO PMETAN. Preskočio Čačak, pa skok u Beograd, pa ga dovodite da nam malo posli pamet, ovaj što ga izgubismo od ovaki pametnjakovići.

    Pa BRUKE jedne niške. Pa zar Niš nema ko da ispriča šta se to u Nišu misli o previranjima u zemlji. Doduše, ima jedan što predlaže i podgrejava REVOLUCIJU (stim što je posle mnogo tumbanja pao na grane da je on za „… korenite PROMENE. Zaboravio čovek na jednačinu
    EVOLUCIJA = promene).
    Ali izgleda je da on odskočio od niških protesta, cilja visoko, u revoluciju.

    Nišlije, samo da se zna: ovaj put sami smo prilegli na BEOGRADIZACIJU. Svaki protest okadi delegat iz Beograda (doduše ovaj put može se reći da nam sledi ČAČAKIZACIJA, ali preradjena u Beogradu tako da je to, ipak, Beogradizacija Stbije). Mnogo pameti tamo ima. Pretiče, pa šalju viškove u Niš, njemu, misle oni, fali.
    Da se samo malo podsetimo koliko je, naročito u periodu 2000-2012 god, BEOGRADIZACIJA opelješila Srbiju pa i Niš. Bruka naša, ne pamtimo.

    Mogli bi smo da potražimo neko svoje niško ja, imaga, postoji.

    1. Boško Obradović je nasilnik! Svojim ponašanjem je izazvao veliki gnev kod naroda! To što on propagira, pristojan građanin ne može da podržava!

  2. Bosko Obradovic i dalje sledi samo vlastiti interes i motiv ne obaziruci se na poslednice koje donose njihovi postupci!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.