Boško Obradović: Izvinjavam se Bodirogi i Lomparu

Ostavite komentar


    1. Slažem se sa Boškom moramo biti jedinstveni oko kandidata na primjeru je madjarska od krajnje desnice do komunista svi zajedno da sruše Obrana a kasnije kroz izvrsno vreme raspasati izbore pa kom opanci kom odbojci.

      1. Slažem se da nam je skupština pravi rijaliti. Medjutim i ti si rijaliti političar. Sklanjaju se i pusti nekog drugog,ne istrošenog da vidi Dveri.

    2. Tebe i ostale opozicionare koji ste jurišali na državne institucije sinoć su jasno i nedvosmisleno , a povodom upada u instituciju u Vašingtonu, Američki zvaničnici nazvali teroristima, kriminalcima i neznamkako sve još. Istini za volju u pravu su. Godinama divljate ulicama bez i jednog prijavljenog skupa. Upadate u rts. Ti boško motkom sa državnom zastavom razbijaš staklo na vratima državne ustanove i ti kažeš da nema demokratije u Srbiji. I vi takvi kakvi jeste hoćete na vlast.

      1. Zare, upidaće ti šef jedno pozitivno brojanje. Inače za takav Boškov nastup je zaslužan tvoj šef lično jer je za kratko vreme uništio i to malo demokratije i parlamentarizam i Ustav i institucije.

      2. На детоксикавију , хитно. Од оваквих мисли може да се рикне. 😉

  1. Srpski „Zdravko Krivokapić“ sa saucesnicima je na vlasti u Srbiji od Osme sednice 1987-me. I on i SPC. Ne moze na vlast da dodje neko ko je vec na vlasti. To je dakle vec uradjeno. Izuzetak u doslednosti je, naravno, kratki kvar koji je napravio Djindjic ali su ga patriote popravile. Milo Lompar bi nove „1 od pet miliona“ rasterao brze nego sto je vas Mirjana Karanovic.

  2. U Crnoj Gori nije dobio Krivokapic nego Amfilohije. A ni on ne bi mogao bez gradjanskog pokreta URA. U Srbiji Krivokapic je Vucic, Amfilohije je Vucic, a gradjanski pokret mu i ne treba. Ako zatreba nije ni to problem. Vi sve vidite vrlo bistro ali naopako.

  3. У личном контакту са господином Ломпаром сам му сугерисао, да би требало да прими бреме кандидовања та председника Србије, управо на бази јасно и брилијантно искристалисаних схватања и критеријума националних интереса… Србија има и такве људе који би знали којим путем да је воде и да личном културом и свешћу превазиђу модел лоповлука, корупције, популизма, агресије, окоришћавања о државу и народ за лично и породично богаћење, једно речи неподношљиви политички примитивизам који у Србији ттенитно влада…

    1. Tacno. Bilo bi bolje da je tu Slobodan Milosevic, ali kad nije, moze i Lompar. Mozda je i bolje tako. Nakon svega, bojim se da bi Sloba poceo da gleda napred. Ne bi bilo prvi put.

    2. Do sad se u istoriji Srbije kad god se potencirao taj nacionalni interes zavrsilo u debeloj korupciji i lopovluku. Primer su Pasicevi radikali (Punisa Racic, sin mu Radomir, sipanje peska u brasno vojsci, Milan Stojadinovic), onda Slobodan Milosevic i nacionalni interes na Kosovu ( Gazimestan, niko ne sme da vas bije), Kostunica i njegovi iz DSS (pocelo sa Janjusevicem i Kolesarom), do Vucica ( borba protiv tajkuna ).

      Tako da batalite me vise sa tim nacionalnim interesima i kojekavim Lomparima koji su zakasnili da napisu to sto pisu kad je trebalo ko sto je Seselj uradio. Pa i Vuk Draskovic. Ako se pitate kako je to isto onda samo uporedite da Lompar citavu knjigu bazira na toboznjem unistavanju srpske kulture od strane komunista. Eto, tu vam je veza sa Seseljem i Draskovicem.

  4. Ako bi Lompar bio kandidat ujedinjene opozicije, verovatno bih glasao za kandidata SNS. Molim opoziciju da se ne udružuje sa dverima

      1. Hoćeš da kažeš da tvoj miljenik grli Sotonu kad su gorele ambasade po Beogradu (slike u listu SRS „Velika Srbija“)

    1. Ne može Latinka Perović pobediti Vučića. Ni Vesna Pešić, ni Kišjuhas, ni niko sličan. Obradović je rekao istinu koliko god nekome bila sumorna.

      1. Zašto onda išta menjati? Pa i do sada smo imali patriote, sve jedan veći od drugog. Neka Vučka nek’ izda i upropasti i ono malo što je ostalo.

      2. Zabiravio si“Hajl Hitler“.Iglefalo nije skupo,za mozak treba mnogo više.

      3. Ne može ni Lompar da pobedi Vučića. Ne vidim koje Lompar kvalitete ima sem što je lažno ugroženi nacionalistički intelektualac koji piše duge i dosadne knjige. To nije dovoljno.

  5. Nisam simpatizer Dveri ni Boška Obradovića, a naročito zbog toga što previše pominje SPC (iako sam hrišćanin i pravoslavac). Jer odavno su mudri ljudi zaključili, da ni jedan vladar ne može biti slobodan dok radi na opštoj dobrobiti, ako je u sprezi sa verskim zvaničnicima. Dveri treba da se okrenu sebi, a i Boško Obradović, i da sve učine na svom profilisanju i samostalnosti. Da pravi saradnju sa onima koji takođe imaju jasne ideje opšteg dobra. Da se Boško Obradović kandiduje za predsednika. Jer to je jedina dobitna kombinacija. Glasači moraju osetiti, jasnu ideju, borbenost, postojanost i samostalnost. (Pišem ovo, a ne verujem da će moderator ovo objaviti).

    1. Ko nece da prizna Kosovo neće imati podršku EU i USA na izborima.Nažalost ,vreme je isteklo

  6. Ja sam za uslov da kandidatov otac bude rodjen u Srbiji. Sve ostalo mo\e biti uspe[no, ali i avanturistički. Uzmite Vuka Draškovića, nema sumnje imao je masu, Boris Tadić, on sa Srbijom nije imao neke dodirne tačke, Đindjić u Srbiju je dašao da završi osnovnu školu, a ko mu je tata ni on jadni nije znao. Vučić, slična situacija. Jedino je Nikolić bio Šumadinac. Zamislite odem Ja iz neke čuke, par godina u Republici Srpskoj i budem predsednik. Volim Ja sve Srpske zemlje, ali ne bi da budem avanturista, kao kada je naki crnogorac postao indijanski poglavica.

    1. U Srbiji su rodjeni i Pera Konj Stambolić, i Dragoslav Draža Marković, i Miloš Minić, i Aleksandar Leka Ranković, i Nikola Ljubičići……itd.Da li su oni , bilo šta korisno uradili za Srbiju.Ništa.Slovenci su imali Kardelja, Hrvati Bakarića i Stevu Krajačića, a Srbi samo klimoglavce i uvlakače Titine.Tako da rodjenje u Srbiji, dokazano, nije nikakva garancija da se iskreno zastupaju srpski interesi.

      1. Na osnovu ovih tugaljivih komentara sticem utisak da su Srbi ili poglupi ili ozbiljne pi***ce kad ih kroz istoriju sve neki tantuzi vode ili ih neko zezne.

      2. Jedno 20ak Svaba i Svedjana treba da dovedemo da nam vladaju! Srbi su kroz istoriju pokazali i dokazali kako raspolazu vlascu nad zemljom i narodom! Lopovluk, pljacka, nesposobnost i lenjost! 100 godina unazad! Minimum!

      3. Tipično mišljenje razičaranog komuniste jer Tito nije vaskrsao.SFRJ se raspala zahvaljujući Srbima jer osma sednica je bila u Srbiji,jer predsednik Srbije nije MUP Srbije izdvijio iz saveznog MUPa,jer je isti rekao da preki dva miliona Srba su članovi SKJ ?

    2. Bravo Petrovgrad.Isto mislimali je Toma kad je postao radikal I osetio lovu I slavu zaboravio da je Sumadinac.

  7. Ovo je odlicna petarda za vlast, da uspaniceno pocene da se bavi laznjacima. Ako je opozicija htela da oplemeni svoju igru i upotrebom laznjaka, u redu.. a ako je Bosko mislio ozbiljno, a nesto mi govori da bas tako jeste, onda mu stvarno nema pomoci, i najvise bi opoziciji pomogao kad bi prestao da se bavi politikom barem pet godina.

  8. Velika cast i zadovoljstvo bi mi bilo da glasam za Mila Lompura. Sansa da dam glas coveku po kojem je Radomir Konstantinovic napisao Filosofiju Palanke velika je privilegija. To je kao da mogu da glasam za Richarda III. Nije da mi se lik dopada, ali to je bas taj, pravi Richard III. Ne bih mogao da odolim iz metafizickih razloga.

    1. Mile broj jedan ,mile broj dva Mile Lojpur to sam ja poznati tvist pevač sedamdesetih iz Beograda.Imate u „Jagodama u grlu“ njegov nastup na kišarkaškom igraluštu na malom Kalemegdanu.Ja bi glasao za Obamu.

  9. Kog sluzba odredi taj ce nas « ujediniti ». Ako ne ova kod nas, odredice centrala. Kao i do sada uvek kroz istoriju. Ali ko cita?

  10. Šta je to bilo u skupštini kad je Boško unosio kamenje?Pošto je negodovao kad je vlast snižila cenzus na3% kako bi reagovao kad bi ponovo digli na 5 što ja vrlo moguće.

  11. Bogu hvala, da je makar neko u opoziciji svestan da narod ne zeli da mu se vise vrati zuta bagra! Samo nezavisni kandidati, bez repova iz proslosti, imaju sansu da pobede ovu bagru!

  12. Srbija može da pobedi vučića samo ako se svi današnji opozicioni lideri povuku iz politike, a na političkoj sceni pojavi neka nova politička opcija sa novim ne ukaljanim licima!

  13. Ljotićevcu dati reč bilo gde sramno.Ljotić koji je divodio decu na streljanje.A postoji slika ovog kako se grli sa AV dok su gorele ambasade u Beigradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.