Boško Obradović: Valutna klauzula izvor neprestane pljačke

Građani Srbije izloženi su spekulativnim uticajima stranih finansijskih institucija
Šta je predlog ekonomskih mera koji je delegacija Dveri predala Vučiću

Ostavite komentar


  1. Тако је Бошко.А сада пређи са речи на дела и кроз скупштину провуци законе.

  2. Ако би сви запослени у банкама уместо да коментаришу текстове, дали свој допринос у раскринкавању превара,фалсификованја,махинација итд. које се свакодневно дешавају у свим банкама које послују у Србији,Свима нама би било далеко боље.

  3. dejan lepo zamislja kad ovo kaze za bankare ali je to utupija narodu bi bilo malo bolje ali njima bi bilo mnogo gore a oni sigurno to ne zele. od guvernerke NB pa do najnizeg sluzbenika u banci zivi neki drugi svet u odnosu na obican narod to je ocigledno. zasto bi guvernerka sekla granu na kojoj sedi i bere zlatne plodove bonuse privilegije besplatna letovanja masaze teretane itd.i tako do najmane banke i najnizeg sluzbenika.

  4. "Тако је Бошко.А сада пређи са речи на дела и кроз скупштину провуци законе."
    Kakve zakone? Da kredit može da se odobri samo u dinarima?!

  5. Bravo. To je pravi potez. Dozlogrdila je ozakonjena pljačka koju sprovode banke pod patronatom države.

  6. jel može u VB da se uzme kredit u švajcarcima? može li u Nemačkoj da se uzme kredit u dolarima? samo pitam ove "pametne" ovde (koliko su "pametni" oni koji se bezrezervno zalažu za eu, to je pitanje)….

  7. Svaki put kada podignete kredit obračunat u valuti u kojoj ne ostvarujete primanja vi se kockate valutnim klauzulom. Da se kojim slučajem desilo da je kurs švajcarske valute pao u odnosu prema dinaru, ili evru za ove koje plaćaju u evrima, korisnici kredita u švajcarcima bi uknjižili dobitak, pripisali ga svojoj mudrosti, i ovo ne bi bila vest. Ali, kako se klatno pomerilo na drugu stranu, ovi bi bili radi da gubitak podele s nama, što sasvim sigurno ne bi učinili da su na dobitku! I naravno, uvek će se naći neki politikusi da probaju da na tome ubeleže neki glasić za prelazak cenzusa. Sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.