Božović: Čim Janković oformi pokret, razgovaramo o Beogradu

Predsednik beogradskog odbora i poslanik Demokratske stranke govori za Danas

Ostavite komentar


  1. SNS gubi vlast u Beogradu, a možda će se AV kandidovati za gradonačelnika.

  2. DS kao da ne shvata da ce najvecu sansu dati Jankovicu maksimalnim distanciranjem. Toliko su kompromitovani da mu steti svaki kintakt sa njima. Verovatno gledaju na njega kao na slamku spasa koja ce ih sacuvati od nestanka.

  3. Verovatno misliš da će te Saša podržati za kandidata, za mesto gradonačelnika!?

  4. Čoveku treba otprilike 2 godine da nauči govoriti i otprilike 50 godina da nauči ćutati.

  5. DS definitivno više ne zna šta hoće,jedni pričaju jedno drugi drugo a nas birače i simpatizere bacaju u nedoumicu i promenu kursa.

  6. Do juče su imali nesuglasice a sada za razgovore se spremaju?! Ovo je samo pokazatelj zašto DS nema poverenje naroda!

  7. Ponovo se skupljaju i pokušavaju da se uhvate komadića vlasti pa makar i sa Jankovićem a niko neće da mu bude ,,cimer,,.

  8. Ovi iz opozicije mnogo mastaju, misle da ce imati neke sanse na izborima za gradonacelnika. Ali od toga nece biti nista.

  9. Po kalendaru obaveza Vlada Srbije ima još mnogo toga da odradi.
    Po kalendaru izbornih dešavanja još su samo preostali izbori za grad Beograd.
    Ko o čemu, baba o uštipcima.

  10. Moram priznati…našli su se isti..i priliče jedan drugom…moraju se međusobno podržavati kada su ostali pobegli od njih…

  11. Prvo je važno razgovarati i utvrditi zajedničke principe i politiku koja je okrenuta poboljšanju života u glavnom gradu. Zato je važno razgovarati sa onima koji dele naše vrednosti. Razgovaraćemo prvo sa onima sa kojima smo i do sada učestvovali na izborima. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  12. Da necete mozda njega za gradonacelnika? Da izgubite jos jednom, posto i ovaj put nemate svog kandidata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.