Božović: Hoće da zgaze opoziciju kao bubašvabu

Sociolog za Danas o političkom nasilju povodom incidenta u Vranju

Ostavite komentar


  1. Kako to da se sociolog Ratko Bozovic nije javio kada su ti isti koje sada brani pretili silovanjem, vesanjem. Pre svega slucaj jos nije zavrsen, a on iznosi teske optuzbe. Dokle vise dvostruki arsini.

  2. Profesore, oni gaze sami sebe. A, viste zaboravili, kako ste studente terali da uce samo iz vase skripte, kako bi polozili ispit. Pamtimo mi to profesore, zato nemojte sad izigravati ni demokratu, a ni cistunca, jer imate , i previse, putera na glavi.

    1. Ovo je cista pretnja! Profesor upravo o tome i prica. Vas komentar je dokaz toga da je ovaj teks i misljenje Profesora tacno!!

    2. Kakve veze ima to što jedan profesor smatra da je gradivo najbolje napisano u njegovoj skripti? Kakve to veze ima sa ovim što profesor govori o našem društvu. Debelo si nešto pobrkao. Pitanje je da li ti uopšte znaš šta je puter…..

    3. A je li vi botovi mazete i puter na sendvice pa otuda ova ozreka?
      Koliko vidim zoves ga profesorom, pa onda nauci da slusas sta ti profesor kaze iako je to obrnuto od onoga sto ti tvoj nazadnjacki gazda govori.

  3. Zar zaista mislite da vlast u R.Srbiji žeili da zgazi opoziciju kao bubašvabu. Pa bez opozicije nema ozbiljnog i uređenog društva.

  4. Gospodine mislim da niste u pravu. Danas bas svako moze da kaze bilo sta, moze da napise bilo sta, moze i da uradi sta hoce. Zato i imamo ovoliku slobodu sto po meni nije bas dobro. Opozicija je ta koja je najglasnija.

  5. Gospodin Božović je toliko u pravu da su botovi navalili kao čopor gladnih vukova. Ni za vreme Miloševića (kada je današnji poglavar stasavao i učio se vlastoljublju i zlatoljublju) nije bilo ovoliko neslobode i bahatosti, a bilo je onoliko.

    1. @Petar Pekar: Koliki je licemer profesor dovoljno je reći da student nije mogao da položi ispit kod njega ako na ispitu ne pokaže profesorovu skriptu sa njegovim potpisim. Da li ovakvi „profesori“ imaju moralno pravo da nekoga kritikuju?

  6. Pazi, što su se botovi osetili prozvanim da napadnu profesora Božovića.

    Nije to slučajno, jer profesor govori ono što većina mislećih vidi, ali mnogi ne smeju da kažu. Ovde kao fol vlada sloboda medija i govora, a u stvari sve je fingirano i sve je jedna velika obmana. Opozicija ima pristup malom broju medija sa ograničenim dometom, a najgledaniji i najčitaniji bez zadrške promovišu isključivo vladajuću koaliciju i „velikog vođu“. Opozicija je već zgažena i dugo se Srbija neće oporaviti od bolesti izazvane SNS-virusom.

    Nadam se da ćete objaviti komentar.

    1. A zasto sve koji drugacije misle,vi,botovi SzS-a smatrate za botove SNS-a?Ja ne volim ovu vlast,ni malo,ali ovu tkzv.opoziciju iz SzS,jos manje,ako manje postoji posle nikako.Narod ne shvata da je ovo dogovorena svadja izmedju dogovorene opozicije i dogovorene vlasti.Jer,jedni drugima najvise odgovaraju.Kurti odgovara Murta i obratno.Da se pojavi neko nekompromitovan,castan,posten,pametan,nekorumpiran,videli bi kako bi ga satrli i jedni i drugi!

      1. Stvar je zapravo vrlo prosta i očigledna. U mom komentaru se ne pominje ni SzS ni bilo koja druga opoziciona stranka ili pokret, a tebi se ipak pričinjava. Čudi da nisi pomenuo Đilasa.

        1. Jesam,pomenuo sam ga.Zar nisi(ako smo vec na TI)procitao.MURTA!I,vidi,taj SzS je, kao neka alternativa,zar ne?Alternativa za Srbiju(AfS),filijala AfD-a.Stavovi Jeremica i Noga(Dveri)se potpuno podudaraju sa stavovima AFD-a o migrantima.

  7. Poštovanje profesore, vi ste sad pretrpeli verbalno nasilje od botova (prvih nekoliko komentara). Dakle, malo fali da vas i fizički napadnu. Predlažem da vaš sledeći članak bude na temu odbrane koja je naše prvo pravo i obaveza u čemernom društvenom trenutku.

  8. Kako to da se sociolog Ratko Bozovic nije javio kada su ti isti koje sada brani pretili silovanjem, vesanjem

  9. Vlast se uopšte ne bavi opozicijom oni svojim postupcima sami sebe gaze svakodnevno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.