Božović odbio večeru sa Karamanom

Ostavite komentar


  1. U Srbiji ljude brine samo kada se Srbi hapse i zatvaraju u nekim drugim sredinama…za ostale ljude u ovom svetu totalitarizma koji uzima maha u Srbiji nema empatije. Uzasna istina.

  2. Vidi se da si strucnjak za diplomatiju. Takvi kao ti nam trebaju. Eeee politiko moja…

  3. Ne podržavam Božovića jer on podržava Gulena, jer ponižava legitimnu od naroda Turske izabranu vlast.

  4. kad su Erdogana kao legalnog izabranog predsednika hteli da likvidiraju i svrgnu sa vlasti nasi zuti demokrate nisu se mnogo potresali

  5. Ja sam bi pod utiskom da je Demokratska stranka nastala sa motivima usmerenim ka svojoj zemlji, da bude protiv autokratije, strahovlade i nasilja u Srbiji. Sada tek shvatam da njeni ciljevi sežu globalno. Pretpostavljam da ovo znači da će u svom drugom dolasku na vlast (pošto se to nije desilo u prvom), kada i ako do toga dođe prekinuti diplmatske odnose sa Turskom zbog iznešenih stavova? Ali i pregovore za članstvo sa EU dok ne suspenduju Mađarsku, Sloveniju i Austriju iz članstva zbog nasilnog i nehumanog odnosa ka izbeglicama. Sa Rusijom zbog nasilja u Ukrajini. Sa SAD zbog nepoštovanja međunarodnog prava i nasilja nad nama, Irakom, Libijom i sad nad narodom Sirije. Zbog Kine zbog okupacije Tibeta. Sa Indijom zbog nasilja nadodređenim muslimanskim i etnički manjinskim grupama. Mijanmar je ćao za nas odmah, nasilje nad muslimanima. I tako dalje. No pasaran, nije ljudski. Jer, osim ukoliko ovo nije čisto demagoški tekst, tako bi to išli. Ili je možda to samo to, jeftina demagogija?

  6. "Demokratska stranka je nastala da bi se borila protiv autokratije,…".
    Koještarije!
    Koga sećanje služi taj zna kako se u vreme DS zapošljavalo ili akumulirao kapital.

  7. Е ови снс заљубљеници велики јадници,па и Хитлер је био "легално" изабран,а скоро на исти начин као Ердоган или Вучић.Значи ви подржавате терор власти,и мелтретирање неистомишљеника,дали је то фашизам већ у Србији.

  8. Bravo. Treba precizno povući granice i glasno podržati tekovine Ataturkove Turske, umesto ovog kleroteroriste. Vuči i Dači su uz Erdogana i Haradinaja u svom prirodnom okruženju, ali normalni ljudi moraju jasno da se od toga ograde. Da se mi lepo prebrojimo, trebaće nam uskoro.

  9. Milos, Zokica, Steki i sl. ne znaju siroti nista o politici pa im nije zameriti. Mnogo je opasnije kad ovog coveka primaju i obasipaju pocastima, a niko ga u EU ne prima, Vucic/SNS, Gojkovic/privremeno u SNS i slicni. Ne znaju da je ukinuo demokratiju u Turskoj i zaveo tesku diktaturi sa uzasno puno politickih zatvorenika. Ali i Karaman mora da slusa velikog vodu kao i Gojkoviceva. Ne zavidim im nikako na toj poslusnosti pa je bolje kloniti ih se. Bravo Bozovicu.

  10. Dakle, strašni su ovi botovski komentari. Srpska sramota. Božoviću, svaka čast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.