Bramerc: Članovi SRS će morati na sud

Ostavite komentar


  1. Da posaljemo acinu ‘Uciteljicu Vjericu’ u Hag posle svega sto je ucinila za tada mladog i neiskusnog Vodju?! …. Nikada!!!

    1. Haški sud de toliko iskompromitovao tako da ovaj zahtev izaziva smeh do suza.

    2. ovo samo u srbiji ima da likuju ljudi da svoje gradjane kakvi god da su isporucuju stranim drzavama, i da se tuzakamo vlast i opozicija tamo nekome ko sta radi… koliko smo jadni nije ni cudo sto smo najgore smece u evropi i sto su izrucili tone bombi na nas… svi ovi sto su nadrljali na bliskom istoku su isti takvi… podeljeni medjusobno se kolju onda dodje veliki brat i zavrsi stvar… ali ako… tako nam i treba…

  2. Pored toliko „nevinih i poštenih“ Albanaca, muslimana i Hrvata, koje Haški tribunal i gospodin Bramerc „umetnički“ zaobilaze, eto, Vjerica Radeta postade najtraženiji „ratni zločinac“, i razlogom postojanja i opstanka ove čudovišne sudsko-pravne skalamerije?! Voleo ili mrzeo ovo troje radikala,
    mislim i nadam se da gospodin Bramerc neće dočekati da u Hagu više vidi bilo koga iz Srbije, makar ti „zločinci“ pripadali Radikalnoj stranci.

    1. On je covek boravio u Srbiji. Zasto bi ovde spominjao gradjane drugih zemalja. Mi trebamo da pocistomo svoje dvotiste, zbog nas a onda zbog Haga. A sta ce drugi to nije nas problem.

      1. ahahah bravo Gradjanine, pocistili mi svoje dvoriste prilicno, drugi nisu ni krenuli, konacan rezultat drugi napredovali mi ostali na dnu… ajde jos malo da cistimo, da nam se jos malo smeju svi okolo i oni tamo sto drze sargarepu, a da ti nastavis da mislis da si neki Gradjanin, dok te ovi okolo nas smatraju zatucanom seljacinom, a tek ovi sa zapada :D.. koliko je naivnih kao ti u Srbiji to je strasno….

  3. Haški sud se toliko iskompromitovan tako da ovaj poslednji zahtev izaziva smeh do suza.

  4. Sa kim je to Bramec razgovarao i o cemu? Da nije mozda dosao kod miljenika zapada „preobracenog radikala“ AV

  5. Vidi gospodin B da mu je posao jos malo pa gotov pa veli hajde da nesto jos uradimo pre nego US prestane da sponzorise ovaj sud i da pokazemo svetu da ima jos toga da se radi. Nije ni vazno da se ovo nepostovanje suda moze suditi i u Srbiji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.