Branislav Trifunović: Vučić je negde između Pinokija i Mesije

Glumac govori za Danas kako doživljava i tumači vlast i opoziciju tokom vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. ludska gromada kao njegov brat nije dobio pozoriste od ovih pa prodaju pamet postenom srbskom narodu izadite malo iz beograda pa vidite koliko vas narod prezire

    1. A ti si narod je li sendvicaru jedan bedni.Do kada refakcija Danas-a namerava da provocira citaoce objavljivanjem gluposti vucicevih botova???Imaju oni svoje informere,telegrafe i ostale blatoide gde po ceo dan „briljiraju“,tako da vas najlepse molim da tu vucicevu botovsku bagru od****te odavde-hvala.

      1. zbog takvih sam 2000 napustio zemlju iako sam izuzetno dobro situiran.za razliku od mnogih sve te likove znam .ceo zivot sam glasao za sebe ,sendvice nikada nisam jeo.

        1. neznam dali ste odlazili iz Srbije ali su vas sad ovi vaši sigurno dobro uhlebili u neku državnu ustanovu pa nas sad „botujute“ o našem trošku

      2. Gospodo iz opozicije,a i svi oni koji hoce da ruse Vucica,da Vam nesto kazem,ne mogu da glasam protiv Sns samo zato sto bi vi to zeleli,ili zato sto mi tvrdite da su Snsovci lopovi…dajte,ljudi,neki program,ponudite nesto,nemojte samo da pricate oni su takvi i takvi. Kakvi ste Vi,sta nam nudite,kakve garancije dajete(lako je obecati),narod nije mutav. Zasto da glasam za Murtu ako je kao Kurta?

    2. Odmah tuži Ministarstvo prosvete (uključujući i Nadu Aždaju) za loše obavljen posao u Beogradu i van njega…

    3. A kako to vi botovi znate koga srpski narod prezire? Jel su vam to crtali na casovima SNS akademije za botove ili su vam menadzeri smene rekli? Ne verujem da ste sami mogli da to napisete. Ali bitno je da se svaki komentar naplati jel tako? Ni stida ni srama.

      1. Ako si lovac na botove tu može da ti pomogne Lav Pajkic on ih lako pronalazi.

    4. Zašto ga narod prezire?
      Šta je on uradio loše za narod ili narodu?

    5. Šta si ti u životu postigao, da daš sebi za pravo da komentarišeš ovog GOSPODINA. Sram te bilo.

    6. Mozda on nije dobio pozoriste ali je zato brat Darije Kisic Tepavcevic(inace suprug Nele Kuburovic)dobio 27 ugovora po Srbiji vrednih oko 27 miliona evra(a vi se i dalje javljajte na telefon za svojih 100 evra)

      1. Barem da si do kraja pročitao taj članak u Danasu ne bi lupao gluposti.

    7. Danas bi trebalo da na trpezi bude tostilj, pecenje i sl…..sendivc ostavi za sutra…

  2. Ne vidim potrebu glumaca da se mesaju u politiku. Od Sergeja sam ocekivala svasta, al od Branislava nisam, iskreno, ocekivala sam da je drugaciji. Postujem njegovo razlicito misljenje, ali da ce biti taj koji predvodi proteste, nikad ne bih rekla.

    1. Brano, Hrvati ne iznose stvarne podatke o broju testiranih i zaraženih. Zato su „uspešniji“ od Srbije. Tako da su svi „bolji“ od nas. To se zove tendencija u književnosti. A i u politici.

      1. Svi lažu samo AV i ministri sa lažnim diplomama i struka koja porodično dobija poslove vredne desetine miliona €, govori istinu?

        1. Ali oni su Srbiju izvukli iz dužničkog robstva a ne tvoji lopovi i tajkuni.

      2. Otkud ti ili bilo ko zna ko iznosi tačne ili netačne podatke? Naročito u drugoj državi. Koje su to gluposti, nemam reči. Ovde živim, pa sve što nam ovaj kaže je, blago rečeno za neverovati. Od smešno virusa smo stigli do skoro 10000 obolelih. Procentualno među prvih 6 zemalja Evrope.

    2. Jadna ova dva botića!!
      Danas njih zapalo da čitaju „Danas!“
      Inače imam mišljenje o „eliti“ koja piše „srBski!“
      To je baš onako cool,po tome se odmah vidi da je neko „original“Srbin!!!

    3. Navuko ga bata… na “šećer u prahu“, a šta ste vi pomislili?“Navuko ga bata kao Ivana Ivanovića“?Videli smo i slike…

    4. Kao što nema potrebe da se i Vrhovni meša u medicinu i da diktira njima kako i šta da rade i govore… Izgleda da se on u sve razume.. SVEZNADAR VUČIĆ..

        1. Sigurno je da su sendvico u serpi, tecno. 🙂 Dokazali su serpomanijaci.

    1. Ako neko kaze nesto u korist Vucica, on je bot. A oni sto kazu protiv su kreteni…meni to isto dodje.

      1. Ja tu ne bih ništa dodao, sve si rekao, baš je tako, svska čast!

  3. Na delu je poslednji čin unistavanja drzave, sletanje Mitrovica helikopterom u kasarnu, boje zaatave Nemacke 6og aprila, citiranje Elija Vizela, paljenje baklji i vatrometa na zgradama za vreme policijskog časa, pucnjava navijača…sve je to puko demonstriranje sile i uvod u haos i konacni raspad, posle koga postajemo protektorat, poput Bosne i Kosova, kojim.ce i zvanicno zavladati zapadne sile.

  4. Zar nevidis narode sta nam rade ,prave maj…une od nas dokle imaj ponosa imaj dostojanstva .

  5. svi oni pricaju o necijem propastu kraju a nevide da su se upleli u paucinu iz koje nemogu da izadju a puk ih ceka da ih smaze izbori su blizu

  6. Da molimo mi Boga da na jesen pobedi Tramp, a posle ce ici sve samo po sebi. Onda mu nema spasa

    1. Motorne testere , pistaljke…hladan beton…za novi krug zajebancije jeftin je zeton…cirkus kolorado

  7. Ljudiiii, sve je crnje nego što nam se čini, vlast je gora nego što mislimo, a biće još lošija. Opozicija je slaba i biće još slabija, al paradoks je da će ova vlast ubrzo pasti. Pašće zbog naroda koji je sateran u ćošak i nema više gde. Ima dve opcije, ili će se u tom ćošku sklupčati i čekati da bude još više ponižen ili će uzeti u ruke motku koja mu je pri ruci i osloboditi se zlostavljača. Ta motka je ova opozicija, nije neka al je sasvim dovoljna da se oslobodimo ove bagre. Opozicija nema snage, nije je imala ni 2000 te ali je zlostavljač oteran. Prava i potrebna snaga su građani, a opozicija samo neophodno sredstvo ili motka. Budimo pametni, iskoristio to što nam je pri ruci dok je vreme, bojim se da možemo i bez toga da ostanemo.

    1. Motka ima dva kraja, a narod nije više naivan kao 2000. Jedan kraj motke je tad iskoristio protiv vlasti, a ovaj drugi kraj motke je ostavio za vas koji ste ga varali od 2000. do 2012.

  8. Pricajte vi drugari price iz Nepricave, ali Vucic lazima i prevarom zadobija i podrsku gradjana Srbije, ali i EU, SAD, Kine i Rusije. Opozicija pati od egomanije i Napoleonovog kompleksa, a gradjanima je vise svega preko glave.

  9. – Ne izlazim bez maske, ne rukujem se sa ljudima, držim distancu i redovno dezinfikujem ruke i stan.
    ===

    Sasvim dovoljno i da smo svi kakvi nismo sve javne licnosti bi trebale za primer upravo ovo da rade ( u ovo vreme ) bez obzira na politicke boje ovo ono…

    A ostatak teksta je onako ima nesto i sto je sasvim na mestu ima nesto tamo vamo i ima nekih nacisto .. da ne kazem sta…

    Uglavnom ja masku nosim ne zbog sebe vec zbog drugih,a mnogima je to nekako smesno gledaju na to podrugljivo , ali to sve govori kakvi smo mi, jbg.
    A takodje ja ne krsim zakon svoje zemlje (svaku drzavu sacinjava narod koji zivi u njoj) zbog toga sto to neko drugi radi ,a takodje i ne podrzava one koji to rade.
    To ti je ono kada „nasi“(ne svi ali velika vecina) odu u Nemacku pa posle odredjenog vremena pocnu pametovati gazdi Nemcu kako on moze to malo drugacije da radi , to jest narodski kako da zahhebe svoju spostvenu zemlju ,a Nemac im posle daje otkaz uz reci da on sve to zna pa cak i vise nego sto oni znaju ali da on nece to da radi jel kada bi to on radio i vecina drugih Nemacka bi bila danas kao i Srbija.

  10. Od Sergeja sam ocekivala svasta, al od Branislava nisam, iskreno, ocekivala sam da je drugaciji.

  11. Nikako da se nacudim da u komentarima jos postoje reci bot i sendvic,koja kriticare vlasti pretvara u gomilu nemastovitih gluperdi,koje u nedostatku znanja samo zele da nesto napisu.To cini nepopravivu stetu protivnicima ovog rezima,sto i Bane odavno uvidja.Tako da mu je pun pogodak izjava da je nekima najlagodnija uloga opozicije,posebno onima koji su pre bili na vlasti.Oni su koliko su znali pokazali.

  12. Hrvatska i Crna Gora iznose lažne podatke jer se bliži letnja sezona. Ako im leto propadne sledeće zime neće imati hleba da jedu. Italija je toliko pogođena a zamisli Hrvatska koja se graniči sa istom, nije. Nemojte da se šalimo ljudi.

  13. Aman (cest uzdah u sevdalinkama) ovaj „udarnik“ pada samo i jedino ako ne obavi „domaci zadatak“ po pitanju Kosova naravno u za to predvidjenom roku. Ostalo „bice para“, naravno sa rasprodajom ovo malo preostale „srebrnine“, EPS,Telekom,svakako i otvaranjem pretezno kineskih trovacnica,,pardon fabrika za „zaposljavanje“ pretezno od njive odbeglih ,“importa“ migranata, 5G eksperimentisanjem…da,tu su i izbori ali hajde vi ubedite apsolutnu vecinu da zbrise i Kurtu i Murtu „potezom pera“ zaokruzivanjem opcija kakve potpuno prekidaju kontinuitet sa unistenih 30 godina,opciju poput POKS ili za one koji cekaju da im „kralj vrati zlato“ nekog ekoloskog pokreta/grupe gradjana,uglavnom nekamufliranih pokreta/stranaka a koji nisu zastupnici svega ovoga sto nas je davilo protekle tri decenije. Ako takve ne umemo da prepoznamo na izborima onda to stvarno vise nije ni Vucicev ni Djilasov/Tadicev problem.

  14. Dok nam je opozicija taj prokleti ds i njegovi otpatci…2 %.. lepo kazes Bane. Toliko su ljudi uspeli da prevare da opet glasaju za njih. Ti se meni cinis dosta boljim za politiku od burazera. Zato te molim, angazuj se malo, napravi neku ekipu. Ne od olosa. Da imamo za koga, a ne vazda samo protiv koga! Ziv bio Bane!

  15. Raspoloženje glasača se bitno promenilo za vreme vanrednog stanja.Sada je pravo vreme da se na izborima promeni režim.

    1. Sanjaj nema šanse, ko od ovih nesposobnjakovića može ugroziti Vučića?

  16. Sta reci kada u glavnom botovi sa svih strana pod razlicitim imenima barne uverenja za koja su placeni. Ja verujem Vukadinovicu koji je rekao da sns trenutno ima 56%. Taj covek ne laze i to je istina, i ako apstinenti ostanu pri svom stavu, ja ne vidim cemu ovoliko duvanje i laganje naroda da je neciji kraj blizu? Kolac se meri od broja izaslih a av ce uzeti 80% sa satelitima, sto znaci da opoziciji ako zadje ostaje samo 20%. Ako neko ovo ne razume, ja ne mogu da mu pomognem, ali nerviranje, penite kao pomahnitali… ne vidim sta dobijate lagarijama aznate konacni ishod izbora? Zanima me koji cete tada izgovor da pronadjete ali vam porucujem da se manete apstinenata jer su oni prica za sebe. Necete imati izgovor t.j da priznate da vas je malo.

    1. Naravno ne može ni da priđe ni po jednom tom tvom tastaturnom izboru za ime.

  17. Samo jedno pitanje za Branislava! Šta je njegov brat Sergej? Dobar glumac – nije, dobar političar – nije, odgovoran čovek – nije, do kraja prost i primitivan – jeste. Žao mi je i Branislava i njegovih roditelje, ali Sergejev primitivizam poništava sav njegov talenat koji nikad i nigde nije iskazao.

  18. Posle teškog, traumatičnog razočaranja petooktobarcima (čije mitinge nisam propuštao, na čijim skupovima sam govorio, za njih glasao, zbog njih dobijao udarce po ušima…) ja skoro dve decenije na glasanja (jer izbora nikada nije ni bilo) ne izilazim. Petooktobarci su nam, svojim mutnim poslovima i podzemnim dilovima sa smrtonosnom SPS-SRS koalicijom, na vrat natovarili današnju $N$ satrapiju. Neću ni nadalje izilaziti na parodiju od glasanja jer, u sadašnjem partijskom zverinjaku, nema ni jedne racionalne i humane političke organizacije kojoj bih poverio svoj glas. A, ako se nekada, za moga života (omatorih čekajući obećanu zoru slobode, koja nikako da svane), pojavi takva snaga, koja će zahtevati da je društvo kontroliše, e onda… Ali, sve nekako strepim da će biti kako je, poodavno još, Branko Radičević pevao: Čun se ljuljnu – on se trže – / Ode sanak pusti!

  19. Pametno zbori čovek. A bata mu radi za Službu, na specijalnom zadatku.

  20. Kad budem sa 42 godine video da je neko nekog osudio i oterao na robiju,od Slobe i njegovog Marka,Kostunice,Velje Ilica,Tadica,Djilasa,a sad i Vucica,Brnabica,Vulina,tad cu glasati za tog postenjacinu,ovako je sve posna corba…

  21. Zar je i drugi Trifunovic krenuo istim putem? Kad cete shvatiti da vam ne stoji ova uloga, drzite se svog posla, nema za vas hleba u politici.

  22. Trifke koristi svoju glavu prica sto je istina zasto ne saslusate i njega kao vucica i malo razmisliti o textu a ne raspali po njemu

  23. Pridruzeni simpatizeri ili kako li se vec zovu, i dalje zive u devedesetim i prisecaju se Slobe sa velikom setom.

  24. A ko si ti?Smehotresna olimpijada,glumac ili glumiš klovna ili političara…ha,ha

  25. Ja hajvana šta li on i njegov brat umišljaju?
    Uz dužno poštovanje vaših roditelja i vašeg prezimena Vama mladi g-ospodine i vasem bratu neko najozbiljnije drma kavez.
    Zar vi mislite da je ostalo građanstvo grupa zombija i morana pa ne kapira vase bolesne frustracije.
    Ostajte mi zdravo i veselo i pozdravite sve vaše samouvaž SzS-ovce,nazovi Tajkune i nazovi vajne akademike skupa sa propalim srbomrzcima nisu zaslužni da ih imenujem.
    Uzmite se konacno u pamet,molim lepo.
    Spoštovanjem,
    Miodrag Sreten Spaic,Scottsdale
    Arizona USA.

  26. Kada glumac procenjuje Predsednika da li je to glumatanje ili pokušaj ulaska u političke vode?

  27. Svako ima pravo na svoje razmišljanje, pa tako i gospodin Trifunović. Moje pravo da to prihvatim kao običnu prljavu igru.

  28. Cim se ostane bez Para
    Tu je intervju protiv Vucica
    To se Debelo Placa
    Dok ne potroše
    Cute

Ostavite komentar


Politika

Eventualni prijem Kosova u Savet Evrope "posvađao" predsednike komisija za nestale iz Prištine i Beograda 10

Eventualni prijem Kosova u Savet Evrope „posvađao“ predsednike komisija za nestale iz Prištine i Beograda

Predsednik kosovske komisije za nestale Andin Hoti izjavio je da će članstvo u Savetu Evrope (SE) otvoriti put Kosovu da tuži Srbiju za počinjene zločine. Na to je dobio odgovor od predsednik Komisije za nestala lica Srbije Veljka Odalovića koji je izjavio je da bi njegov kolega iz Prištine trebalo da se, umesto visokom politikom, više bavi potragom za nestalim osobama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.