Bratislav GašićFoto: Beta/Miloš Miškov

Opština Ćićevac danas je ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću uručila povelju počasnog građanina za izuzetan doprinos razvoju te opštine, saopštilo je ministarstvo.

Gašić je na svečanoj sednici Skupštine opštine Ćićevac, povodom obeležavanja Dana te opštine, kazao da mu je to priznanje važno i govorio o poplavama koje su pogodile taj kraj i nanele veliku materijalnu štetu građanima.

„Zajedničkim snagama i danonoćnom borbom pripadnika Sektora za vanredne situacije ministarstva unutrašnjih poslova i lokalne samouprave, uspeli smo da, uprkos toj velikoj šteti, spasimo ono najvažnije, ljudske živote“, rekao je Gašić.

Dodao je da će u narednom periodu država efikasno raditi na saniranju posledica poplava, kao i na prevenciji, kroz sanaciju oštećenih bedema.

Predsednica opštine Ćićevac Mirjana Krkić navela je da je ta opština „nakon teškog perioda“ od konstituisanja novog saziva opštinskog parlamenta uspela da stabilizuje budžet i obezbedi novac za sufinansiranje mnogih projekata kod nadležnih ministarstava.

„I sve ovo uz pomoć odgovorne politike predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, vlade i Bratislava Gašića. Otuda i naša iskrena želja da se gospodinu Bratislavu Gašiću, ministru unutrašnjih poslova, zahvalimo najvišim priznanjem opštine Ćićevac, a to je povelja počasnog građanina opštine Ćićevac“, kazala je Krkić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari