snsfoto FoNet/Instagram Miloš Vučević

Za pripreme sutrašnjeg mitinga Srpske napredne stranke u Novom Sadu i dolazak Aleksandra Vučića, naprednjaci su po ko zna koji put, uzurpirali i iskoristio javne resurse i službe u svrhu promocije svoje partije, saopštavaju iz pokreta Bravo.

Zato iz pokreta Bravo postavljaju pitanje Srpskoj naprednoj stranci, Vučiču i gradonačelniku Milanu Đuriću, gradskim vlastima, upravi Spensa gde će biting biti održan, na osnovu kog ugovora je zakupljen reklamni prostor i izgled celokupnog Spensa?

Koje su tačno prostorije, i po kojoj ceni, zakupljene? Kao i ko je angažovao i po kom osnovu, Gradsku čistoću da čisti oko Spensa, gde je ugovor i gde su radni nalozi i dokazi da su usluge izmirene?

„Nijedna stranka, a naročito ne vladajuća Srpska napredna stranka, ne može i ne sme trošiti državne resurse kao da je privatni buđelar. Zato ih pozivamo da javnosti dostave sva dokumenta, a ukoliko to ne učine, to će još jednom potvrditi ono što većina građana zna: da SNS zloupotrebljava državu, i da je vreme za smenu, kako na nivou Republike Srbije, tako i na nivou grada Novog Sada i pokrajine Vojvodine“, saopštili su iz Bravo.

Miting SNS-a u Novom Sadu u dvorani Spens počinje sutra od 16 časova

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari