Brnabić: Aktivistima je Rio tinto korak u borbi protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. g-djo Brnabic zar vama nije vazan vazduh, voda, hrana za vasu saputnicu i vase dete, zar sve mora da se gleda kroz necija ubistva, pretnje, rusenje, siguran sam da ubistva nece biti, za pretnje kolika je tacnost posle ovoliko vremena i nekih ne odradjenih radnji, pocinjem da sumnjam a rusenje pa to bi trebalo da se dogodi 3-eg aprila na izborima, nema potrebe drugacije osim ako bas preterate u svojim neodgovornim postupcima do izbora pa narod kaze e sada je dosta, onda je moguce i rusenje o kome vi pricate. Uozbiljite se niste tako mladi. Ziveli

  2. Jeste, pa sta? Naravno da je adut u borbi protiv Vucica. Kao sto je i Beograd na vodi, i Jovanjica, i Savamala, i Krusik, i spomenik Stfanu Nemanji… Sve su to rezultati Vuciceve politike. U cemu je problem?

  3. Da li je premijerka bacila beli peskir pred „zgubidanima“ Ili pred gradjanima?
    Pod hitno da se dogovore premijerka i njen sef.
    Po izjavama Mihajlovicke da ne postoje obavezujuci ugovori sa Rio Titom premijerka i njen sef mudro cute. Ko ovde brzinom munje prosipa mega lazi?

  4. „Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je cilj blokada saobraćajnica u Srbiji rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a da je kompanija Rio tinto „korak u borbi protiv Vučića“.“

    Bilo da je tačno ili ne…
    To je legalno, zar ne?

  5. narod je na prosjačkom štapu ..nema niko kad to shvati te. videćete vas bezvredan rad za narod a tek za zemlju. dno…

  6. U stvari, da on nije preuzeo tvoj posao, trebalo bi da si ti odgovorna za dozvole RT-u i plana da se truje Srbija zarad vase koristi

  7. Eksploatacija litijuma, kao i potencijalni razvoj industrije koji iz toga može proisteći, nije samo pitanje političkih stranaka i nevladinih organizacija, već i nas ostalih gradjana koji ne učestvujemo aktivno u sprovodjenju kampanje bilo koje vrste. To ne bi trebalo zanemarivati jer to što mi nismo na ulici, ne znači da ne možemo i biti. Mi nismo pripadnici, niti simpatizeri političkih stranaka, ali još manje podržavamo aktivizam koji celokupnom društvu nanosi ogroman materijalni gubitak.

  8. Ustav Srbije sve rešava Zemljište Član 88.
    Korišćenje i raspolaganje poljoprivrednim zemljištem, šumskim zemljištem i gradskim građevinskim zemljištem u privatnoj svojini, je slobodno.
    Zakonom se mogu ograničiti oblici korišćenja i raspolaganja, odnosno propisati uslovi za korišćenje i raspolaganje da bi se otklonila opasnost od nanošenja štete životnoj sredini ili da bi se sprečila povreda prava i na zakonom zasnovanih interesa drugih lica. Kad Rio Tinto reši pitanje jalovine (van Srbije sa njom), tada može dobiti dozvolu.

  9. Znači, NIŠTA od ukradenih penzija, pomoći trudnicama, dva minuta, Olivera, Boljevaca, Koluvije, Belivuka, Cvijana,……. EEEEEEEEEEE!?

  10. Ana brnabic neka odvede rio tinto kod njene mame i tate ako ih toliko voli i zali ali u Srbiji nece kopati samo ti mozes da letis da njima za britaniju

  11. Batali politiku, Rio Tinto nema šta da trazi u Srbiji, tako da mogu napustiti drzavu skupa sa onima koji ih podrzavaju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.