Brnabić: Elektronska uprava za smanjenje okrupcije

Ostavite komentar


  1. Prosto ne mogu da verujem da premijerka i dalje ovako lepo govori kao da ne vidi kakva je stvarnost. Da li se radi o komformizmu, inteligenciji ili jednostavno neiskrenosti pitanje je sada? A Srbiji je to isto – propada!

    1. Upravo je najveći stepen korupcije u javnom sektoru i to pri zapošljavanju putem instituta javnog konkursa kao što je i ukazala Nac.strategija za borbu protiv korupcije. Pri tome, premijerka poput njenog preCednika ne odgovara niti postupa u vezi sa argumentovanim predstavkama građana koje ukazuju na korupciju starešina drž.organa, ignorišeći činjenicu da su predstavka i traženi odgovor na istu ustavne kategorije. O primeni koncepta „dobre uprave“ može samo da mašta.

  2. Докле ћете више да нам смањујете корупцију? Имали сте 6 година то да урадите јер шест година непрекидно причате како ћете се баш ви коначно обрачунати са корупцијом. И шта сад би, фали вам баш та електронска управа, без ње ништа?

  3. Podrzavam svaki vid borbe protiv korupcije koja je uzela maha i koju je tesko iskoreniti,jer je visegodisnja!Najtuznije je sto su mnoge vrednosti poremecene i sto mnogi prihvataju korupciju ,kao nesto potpuno normalno,pa je tesko u takvim uslovima boriti se protiv nje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.