Brnabić i Fila: Opozicija nije (još uvek) pobedila u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne znam čemu radovanje kada se zna da Nestorović nikada neće prići njihovoj strani.Posle novih izbora on će se morati odlučiti,a zna se i gde mu je prirodno da bude.

  2. Zamolio bih gospodina Drazu glavnog urednika lista danas da sto manje da prostora ovoj lazljivici sa marsa unapred zahvalan

  3. SNS i SPS oborili kvorum za sednicu i onda kažu da je opozicija protraćila vreme građana. Ima li neko normalan među njima da kaže nešto smislenije?

  4. Zovu se Srbija protiv nasilja, a njihova jedina politika je nasilje. To su pokazali i u republičkom i u gradskom parlamentu“, poručila je Brnabić.

    Dugo se i trpelo da samo vlast sprovodi NASILJE, ovako je „biju nasi biju partizani“ pa kom opanci kom obojci !

  5. Će ti treba,on na tebe,ja ti vikam da ne brkaš po spiskovi.Ti be mozak ku de ti je?.

  6. Kako vas nije sramota! Sa onolikom krađom glasova vi zajedno nemate vecinu u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.