Brnabić i Vučić večeras oči u oči s građanima: Koje su to važne i sudbonosne vesti koje će nam saopštiti?

Ostavite komentar


  1. Najjednostavniji način za pravljenje privida promene i prekida kontinuteta je da se radi rekonstrukcija vlade sa Vučevićem kao mandatarom (logičan sled obzirom na činnjenicu da je preuzeo SNS), što je već nagovešteno prošle godine, pri čemu bi se kroz rotaciju ministarstava ispunio deo zahteva da Gašić ne bude ministar policije a vratili bi ga na mesto ministra odbrane….

  2. Da neće saopštiti da podnose ostavke?
    To bi veoma obradovalo narod. Ovako će opet prodavati maglu.

  3. Ma, ko ozbiljan i sa prosečnim IQ ovaj dvojac sluša i uvažava???

  4. Garant ce puste penzionerima dva put po 5000hilj da im zamažu oči i svima super.Teraj jovo na novo nikad nam bolje nije,a ja što juče primi 19hilj akontaciju od plate to njega baš boli briga.Ekonomski tigar.

  5. Npr „biblijsko“ povećanje penzija za 5 a zarada za 8% januara sledeće godine i jednokratna pomoć za sve punoletne građane u iznosu od „spektakularnih“ 5000 dinara? To mi izmamilo mnoge osmehe ali iz pobuda očajanja.

  6. Ako dotična gospođa je sprema da ode, kavaljeri kažu , Dame imaju prednost,, Mislim da je to lepo rečeno!

  7. Covek je u velikom strahu i psihozi i to se vidi iz aviona usled sve veće posete protestima i sve veće torture koji njegovi u Skupštini primenjuju na opoziciji. Jednostavno mora da ode i to se mora insistirati na protestu.

  8. „Koje su to važne i sudbonosne vesti koje će nam saopštiti?“
    Jedino važne i sudbonosne odluke bi bile podnošenje ostavki i to i predsednika republike i premijerke. Sve ostalo je prosipanje magle.

  9. Koji je to mozak, koji može da kaže da je rijaliti Survivor i Zadruga isto. Jedni reklamiraju zdrav duh sport, a drugi blud razvrat i ubicu

  10. Ispunite zahteve građanskih protesta i nemojte se neko vreme nikome obraćati, osim ako stvarno nemate šta da kažete. Kukati i prenemagati se možete i kod kuće.

  11. Odjednom nudi povećanja, deli novac kao da daje iz njegovog đžepa. Čovek je psihički bolesnik~~~

  12. Neka se obrati i treba,ali ne mora to da bude na svim kanalima.ima rts i pink koji pokrivaju celu srbiju pa nek oni prenose .sve ostalo je mucenje,jer ne interesuje sve politika,posle tolikog razocarenja.Brnabicka u inat glupim ljudima da ostane tamo gde jeste

  13. Procitah sad sve komentare.sve marsali,ne generali.u inat svima ostajte tu.Sto je Gasic kriv sto je ludo dete to uradilo.Pa nije on,nit mu je tutor.Taj monstrum nema roditelje.Smrtna kazna rano ukinuta,bicevanje.Mali se interesuje da li je slavan.Na ledja „ja sam ubica i monstrum“korovacu u ruke,lance na noge pa na ulicu i cisti bgd uzduz i popreko,pa da vidis slavu,a narod neka reaguje po nahodjenju.Govno jedno zajedno sa porodicom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.