Brnabić: Kao predstavnica izvršne vlasti neću pregovarati s opozicijom

Ostavite komentar


  1. Čuvajte se sudnjeg dana, kakva bre opozicija i tzv opozic. mediji, svima je jasno da oni ne postoje. Jedino je nezgodno ako postoji taj sudnji dan, biće „čupavo“.

  2. Vi mlada damo za početak ne znate da pričate, a tek da vodite dijalog…..pa to bi baš bilo smehotresno slušati i gledati!

  3. Kada bi opozicija bila iskrena gde bi Srbiji bio kraj, ne bi nam mogao niko nista nikada, ni da prismrdi Srbiji , Srbija bi se sve vise i vise razvijala pa mogli bi smo da prestignemo za 10 godina sve u EU iako nemamo naftu. Svi bi gradjani bili mnogo bogatiji, srecniji , lepsi, zadovoljniji, a i ajde necu to da napisem.

    1. Bože čuda,kao da je Srbija samo vaša pa ćete samo vi da vladate,komandujete,samo vi da se pitste.Prolazi vam vreme,sve manje ljudi vas voli,valjda ste se najeli,idite nekud i pustite ovaj narod na miru.Niste vi da vodite ovaj narod,mnogo ste se osilili i zadužili nas

  4. Anči…sa fondom reči kojim raspolažeš, ne bi mogla na dijalog ni sa decom u obdaništu!

  5. Nisi ti predstavnica ničega i ne odlučuješ ni o čemu, pa tako ni o dijalogu sa opozcijom. Ti si samo fasada i lutka kojoj Vučić cima konce i u najboljem slučaju, ako i bude nekakvog dijaloga, ti ćeš biti samo poštar koji će prenositi poruke Vučiću i od Vučića.

  6. Pametnice ti si DUZNA da razgovaras sa svim gradjanima jer Vlada kojoj ti predsedavas donosi odluke koje se tice svih Nas,nase Dece…Ti mozes da se duris Ali ovo je cinjenica ,ti za to primas platu od svih gradjana iz budzetu Koji se puni novcem otetim od svih gradjana.Vasa izjava potvrdjuje ssmo moje misljenje da ste zalutali,I da to mesto nije za vas

  7. S kim ti jado da razgovaraš kad si zadnnja rupa na svirali i ništa nemožeš da odlučiš i doneseš odluku.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.