Brnabić: Na jesen verovatno kreće izgradnja autoputa od Niša preko Pločnika i Prištine

Ostavite komentar


  1. Autoput Niš-Priština.Da nas lakše naseljavaju albanci.Da kupuju naše njive,opustele kuće po selima i dr.I sve to jer smo mi u globalu ojađeni.

  2. Zar nije dovoljno napraviti motorni put sa cetiri trake? Koliko ce to kola prolaziti ovim putem da nam treba autoput? Samo bacaju pare i zasenjuju prostotu, dok se uzgred enormno grebu.

  3. Prvo mora da se uradi eksproprijacija zemljista pa onda da se pocne autoput

  4. Četbrtina Beograda nema vodu u 21 veku a oni troše pare na nepotreban auto put.

  5. Od kada najavljuju taj cuveni autoput mira i nikako da krenu sa poslom…

  6. Čemu taj auto-put? Građani Srbije treba da se zapitaju koji je interes trošiti novac na auto-put do Prištine, kada su se samoproglasili, jel uz južne treba i uže da im damo? Ima toliko gradskih i prigradskih puteva koje treba rekonstruisati i popraviti, a mi ćemo graditi auto-put onima koji podižu sankcije za robu iz uže Srbije? Kakava bahatost, vladajuće klike.

  7. Nadam se da do jeseni vise necete biti premijerka .

  8. Gradite put do Prištine a ne smete sami da pređete na Kosovo i Metohiju? Ko to radi pa gradi nešto tamo gde ne sme ni da priviri? Dobro niste rekli i deo od Prištine do Drača.

  9. Mislim da tu ima zaboden nos NATO. Zato nisu ni krenuli kopneni napad ’90tih jer nisu mogli da dovuku svu logistiku a sada im gradimo put da lakše snabdevaju svoju bazu za „disciplinovanje“ Srbije i Rusije.

  10. Haha…svasta…ista obecanja kao i pred proslih izbora….ustvari oni su i prvi put dobili izbore na obecanja koja nisu ispunili….samo su se mnogo nakrali…

  11. Nema smisla priznati Kosovo za nezavisnu državu,kad joj nismo izgradili autoput za dobrosusedske odnose.Tek kad se taj put do Pristine izgradi sledi priznanje gde ode KiM nek ide i autoput,kao nagrada kod priznanja od Srbije sa ovom vlašću,na celu sa Anom Brnabic,zvanom klaster

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.