Brnabić: Nasilje ne sme da se toleriše

Ostavite komentar


  1. Предедник-ца Владе РС изјави да је против насиља! … а, поводом стравичног политичког терористичког акта – убиства господина Оливера Ивановића! Па, то није насиље у кругу породице, или на "навијачким" трибинама или у саобраћају – то је мучко убиство најцењенијег представника Срба који још мучни живе на Космету.
    Ваља сачекати резултате истраге, што неки мудро рекоше? Ја сам стар да то доживим!
    Неки мудрији рекоше: ако не знаш ко је пуцао и још важније ко је наредио – онда види ко од тога има користи! Велики ме је страх да ту може бити гадних изненађења… Наш Председник прича о Србима који нису Срби, а можда су пуцали или организовали (мој додатак)… Председника-цу Владе РС исмева Председник-ца Р Хрватске да је стајала "к““о фикус" на конференцији за штампу нашега Председника… Моје скромно мишљење: ако она већ нема свога мишљења (има право да га нема), онда је бар могла да изрази саучешће Оливеровој породици, његовој политичкој партији и Српском надроду на Космету!
    (новинари то нису ни чули ни видели, а можда она нешто и рече?)
    Поздрав!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.