Brnabić: Nije fer i ljudski što je Mihajlović govorila za medij koji najgore napada Vučića 1Foto: BETAPHOTO/MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE/ZORAN PETROVIC/MO

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da „nije fer i nije ljudski“  što je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović dala intervju za Nova S, „kao medij direktno u vlasništvu Dragana Đilasa, medij koji najgore govori o predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici“.

„Ono što smo videli na Nova S, neko ko je potpredsednik Vlade i u vrhu SNS – to je pitanje za stranku. Govoriću o tome na stranačkim organima, postoje neke crvene linije“, rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je navela i da „neće da se folira“ pa da kaže kako nema sukoba u Vladi.

„Da kažem da je Vlada radni kolektiv, da iskoristim socijalistički termin, i naravno da postoje čarke, rasprave, različita mišljenja“, rekla je Brnabić.

Ona je naglasila i da je „glupost“ kada neki spočitavaju SNS da koči formiranje Skupštine Srbije i Vlade, navodeći da je to posledica novih izbornih pravila koje je tražila opozicija, pa se još čekaju konačni rezultati parlamentarnih izbora.

Mihajlović je juče i za Danas govorila kako bi, prema njenom mišljenju, trebalo da izgleda nova vlada.

“Razgovori oko koalicija i sastava buduće Vlade Srbije još nisu počeli, ali smatram da Srpska napredna stranka, osim što treba da bude stožer te vlade, mora da da i premijera. To je tako normalno i prirodno”, rekla je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.