Ana Brnabić: Nisam spremna da mi neko na ulici kadrira, spremna sam da podnesem ostavku

Ostavite komentar


  1. Jaooo Božeee, pa nju na izborima nije narod izabro za premijera, nju je izabro kršeci sve zakone populisticki predsednik AVAVAV. Ostavku po zakonu treba da da predsedniku skupštine a ne predsedniku države.

  2. I šta čekaš Ankice? Da te Vučić degažira, što če se kad tad sigurno desiti?:)

  3. Da se kladimo da ce postaviti Malog za premijera… Iz bande „zutih“ lopova…

  4. Ti ne mozes da vodis MZ a kamoli Vladu? Idi odmah i oslobodi ovaj narod ponizenja.

  5. Ma, tako je, zamislite da funkcije zauzmu pecenjari, konobari, kondukteri, keramicari, lazni doktori, stranci…

  6. Da si spremna, ti bi i podnela ostavku, no to je žvaka za tvoje „glasače“.
    Imaš li ih uopšte?

  7. Brnabićka kaže da je spremna da da ostavku na mesto premjera Srbije „ukoliko neko misli da Vlada ne radi kako treba“…Pa eto, desetine hiljada nas misli da vlada već dugo vremena ne funkcioniše dobro, prema tome…Ana održi obećanje, daj ostavku.

  8. Ona je kao na izborima izabrana? Rekao bih da je ipak od AV postavljena kao marioneta, bez ovlašćenja i prava predsednice vlade!

  9. Ajdeeee. Kakav autoritet i poznavalac posla kojim se bavi. Mene samo cudi koliki je kolektivni IQ naroda Srbije kad je doticna gospodja premijer koja je najvise puta izglasana za tu funkciju ikada.

  10. Ana, iskreno pitanje: Da li ti zaista misliš da ti kadriraš? Seti se kako si postavljena tu gde si i koliko mu je trebalo da ti sastavi spisak vlade. Daj, uozbilji se. Ostavka bi bila jedina časna stvar, ali ti ni to ne možeš bez njega.

  11. ako cela ova bulumenta ne zavrsi na sudu dzaba sve. nama ne treba nicija ostavka, nama treba sud, tuzilac i policija koja ce da hapsi. u ovih deset godina ste suspendovali drzavu zbog svoje licne koristi i to je veleizdaja. tako vam treba i suditi. ali i svima koji su ucestvovali, policajci, drzavni sluzbenici, svi do jednoga pa ako treba da se uzme novi „nikad povoljniji“ kredit kod kineza da se pravi novi zatvor, taj cu kredit kao gradjanin rado vracati. treba vam takodje zapleniti kompletnu imovinu

  12. Što te bira?pitaj batu.koliko ga to košta

  13. A sta se ti kao pitas nesto. Hoces dati ostavku, neces, ko ce ti kadrorati sa ulice ili nece..? FIKUSE i LOPOVE belosvetski.

  14. Jadna zena! Ona jos uvek nije svesna sta je snašlo! Treba joj pomoci!

  15. Toliko si bitna, da se niko nije ni setio da traži tvoju ostavku.

  16. Ljubavi moze ostavka ali mora i zatvor za tebe i brata plus da dokazete odakle vam pare!!!!

  17. Trebala bi da manje prica i odmah podnese ostavku jer funkciju koju obavlja ne zasluzuje ni po kakvom osnovu.

  18. Niko ne traži tvoju ostavku, ne traži prelaznu vladu, ne traži izbore. Zahtevi su tu, znate ih, izvolite ispuniti ih, pa da pregovaramo o budućim fer izborima. Obradovića, Zavetnicu i Jovanovića vam dajemo da popunite redove, evo za džabe, takvi nam ne trebaju. Vidimo se ove nedelje u najvećem broju do sada, mirno i dostojanstveno, naravno.

  19. A ona kao „kadrira“. Smešno. Bolje da ćuti. Radikalska vlada i gej premijerka. Ima li išta normalno u toj kombinaciji. SPS i ne zna za sramotu. Samo da su u vlasti.

  20. ti nikada nisi amela biti nista u Vladi ove zemlje
    i oredstavljati milione gradjana ove zemlje
    bruka

  21. Nadam se da si spakovala kofere uredno ocistila vilu zavrnula sve sijalice da negubis vreme posle ostavke,samo pokupis kofere i pozoves Taxi.I hvala ti za ogromnu pomoc gradjanima samo nemoj vise da nam pomazes.

  22. Kako napreduju poslovi brace Kisic I Brnabic.?
    Povedite i brata , i drugare i drugaricu Dariju.ali praznih džepova.
    Vratices Jovankinu vilu.

  23. Gospođo Brnabičmnogi misle da vlada sve radi naopako a ne damo neki. Naravno fa treba da date ostavku a pre svega zbog toga što ste dozvolili da MUP objavi da će snimati učesnike protesta 7. Juna. Ministar unutrašnjih poslova činimi se je jedan od onih čija se ostavka traži….keste li vi svi tamo pri pameti?

  24. Nije ovde pitanje da li neko misli da Vlada ne radi dobro, ovde je pitanje da li neko misli da Vlada radi dobro!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.