Brnabić o Siniši Malom: Nisam videla da je sakrivao imovinu od građana Srbije

Ostavite komentar


 1. Ovaj bre drveni advokat SNSa il šta? Sve ti on zna, samo ono što treba da zna, ne zna. Da l se neko sekira, da l jede, porodice, sad nije videla da ovaj skriva…. Zar je stvarno bitno šta ovaj priča?

 2. Ma kakve nezavisne institucije! Sve je korumpirano! Što se Malog tiče,niste videli da nešto skriva..
  Pa šta je trebao da ide od TV hepy,prve i Pinka i da se hvali! Teško pravosuđu kad vi odete sa vlasti! Koliko afera, radiće i subotom i nedeljom!

 3. „Nisam videla da je sakrivao imovinu od građana Srbije“
  Retorika srpske premijerke sve sami“biseri“
  Daleko je bugarski deo crnomorske obale, sa Dedinja se
  „tako daleko“ stvaro ne može „videti“. Premijerka ne laže, ona samo kaže šta „NIJE videla“.

 4. Vrana vrani oči ne vadi. Kako vas nije sramota,ovoliko optužbi sa dokazima i fotografijama o vašim lopovlucima i kriminalnim radnjama svih vas, počev od predsednika Srbije I sns-a pa sve do poslednjeg člana sns-a. Ali polako ima boga. Nadam se da će bog sve te sotone oterati u pakao.
  I

Ostavite komentar


Politika

Šta je Dragan Bjelogrlić poručio na tribini ProGlasa u Šapcu? 9

Šta je Dragan Bjelogrlić poručio na tribini ProGlasa u Šapcu?

Nekoliko hiljada ljudi podržalo je svojim prisustvom i potpisima inicijativu ProGlas u Šapcu. Šapčankama i Šapčanima obratili su se glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, profesori Univerziteta u Beogradu dr Ivanka Popović i dr Filip Ejdus, reditelj Srdan Golubović i tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Bojana Savović, dok je moderatorka tribine bila glavna urednica novina Podrinske Isidora Kovačević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.