Brnabić o Vulinu: Svejedno mi je, dok god imamo rezultate

Premijerka Srbije komentarisala aferu “tetka iz Kanade”

Ostavite komentar


  1. Da puknes od smeha. Ovo je gore od onog Veljinog "Da kraduckate pa da vam progledamo kroz prste".

  2. Zapanjen sam… Sta reci? SNS i premijerku bas briga jesi li krao, i ko zna sta jos kriminalno radio, prao pare ili ubijao, vazan je rezultat na semaforu??? Je li to poruka? FUJ ! Najgori ste.

  3. To sto vi , veoma cenjena, drugarice Brnabic, upucujete slucaj Vulin na "nadlezne institucije" je plagijat retorike svih koji su na vlasti i oko vlasti, u situacijima kada bi god bili priterani u cosak i ostajali bez pravno valjanih argumenata. Dakle ono sto ste vi izvoleli nazvati "nadleznim institucijama", odavno vise ne postoji u ovoj zemlji Srbiji u kojoj ste na polozaju Predsednika Vlade. Ukinuto je. Tako da vam ni ova sala u pokusaju, nije prosla.

  4. Naravno da joj je svejedno jer oni treba da priznaju Kosovo i dok to ne urade zaštićeni su kao beli medvedi od strane ovih koji su ih tu i doveli i propagandnom manipulacijom, kradjom i diktaturom vladaju. Zato sto znaju šta treba da urade i da će im se sve tolerisati dok to ne urade zato se i tako bahate i mogu da čak ni ne odgovore na pitanja o kradji, korupciji, kao ni jedna vlast fo sada. Sramota me je što imam ovakve sunarodnike a još mi je strasnjie postojanje botova koji za sendvič uništavaju budućnost svoje dece.

  5. Sve može da nanese štetu Vladi,pa i sadašnji ministar vojni svojom retorikom prema susedima ili stranim diplomatama,sumnjivom finansijskom prošlošću ili koketiranjem sa osuđenim ratnim zločincima. Može i blamaž sa ministrom inostranih dela,animatorom, koji od svečane večere pravi seoski vašar i svoju funkciju srozava na nivo pevaljke.Ministarstvo pravde je posebna priča slučaj ubijenih gardista,Savamala,braća Bitići…rezultat :velika NULA ! I ništa od toga ne smeta gospođi premijerki,bitno su "rezultati" ?! Cilj opravdava sredstvo,sve ostalo je zanemarivo.

  6. Nikako ne bi trebalo da Vam bude svejedno g-do Brnabic jer Vi ste premijerka i vodite Vladu a Vas ne vodi predsednik koji ima samo reprezentativnu ulogu po Ustavu, da Vas naucim kad ne znate. Ponekad je bolje nemati svoje misljenje. Osim toga kakve to rezlutate je imao u bivsem a kakve u sadasnjem resoru Vulin? Znate li uopste nesto o njegovom radu osim o hvalospevima Vojsci i AV-u?

  7. … "dok god možemo da podržimo ovakve projekte"? Da li su to projekti kupovine stana preko "tetke iz inostranstva"? Ja imam tetku u australiji, ali je u penziji i nema para pa ako bi moglo nekako preko nje, neka subvencija. Evo napisaću ja sta treba, i projekat ako treba… Oću, majke mi

  8. Другим речима она признаје индиректно корупцију али вам и одговара: "Па шта, шта сте ви бољи? Да сте бољи то би се показало на изборима, али, авај, нешто вам не иде… Овај наш је мазнуо 200000еу а онај ваш 300000еу… А и ви као не крадуцкате?"

  9. Svejedno premijerki je li ministar u njenoj vladi lopov ili ne. Svakako podize stvari na visi nivo.
    Apropos, i suzbijanje korupcije spada u resor vlade, zar ne? Pa kakvi su tu rezultati? Kako stoje stvari, pravosudje treba izbaciti iz vladinih aktivnosti, sa sve ministrima.

  10. Ona je ionako osim sveta, u partiji mimo sveta, sa ministrima s““brda-s““dola kako da nam bude mimo sveta?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.