Brnabić: Organizatori ekoloških protesta nemaju program, već se kriju iza Zelene agende

Ostavite komentar


  1. Daj nešto što miriše bar na posao premijera,dokle više rekla kazala.Jutros je meso u marketu bilo 1100 dinara,dizel na istoriskom maximumu,kruške 200dinara,šljive 600 dinara,da li će ovaj narod da ima hleba i vode o tome razmišljaj.

  2. „..Organizatori ekoloških protesta nemaju program..“
    – A kakav bi to „program“ trebali da imaju ? Jel’ neki pljačkaško-destruktivan kakvi su vaši naprednjački ?

  3. Civilno drustvo koje protestvuje i ne moze da ima politicki program jer je to civilno drustvo koje se okupilo oko jednog zajednickog interesa a ne politicari koji pretenduju na vast. Zanimljivo je da ova vlast uopste ne pravi razliku izmedju gradjana koji ne misle isto kao i oni i svojih protivnika. To za rezultat ima delovanje ove vlasti protiv 60-70% gradjana koji nisu glasali za istu. Najveci zlocin koji ste ucini je sto ste podelili gradjane kao sto nikad nisu podeljeni, i time ste de fakto postali neprijatelji Srbije i Srba, uprkos dobrim fiskalnim rezultatima (ekonomija nam je u raspadu, spoljnotrgovinski deficit raste vrtoglavo, dugovi se stravicno povecavaju).

  4. A iza koga i cega se vi krijete ili ste sigurni dacete svoje dete podizati u nekoj drugoj a ne zatrovanoj zemlji

  5. Tacno, nikad nisu ni rekli da imaju program, oni hoce samo da ispunite njihove zahteve da se prestane sa unistavanjem Srbije

  6. Milane i ti i drugorođena lažete, sedi jedan do kraja školske godine…………….

  7. Zivecemo od toga sto cemo da sklonimo tebe, pa cemo da raspodelimo sve sto smo te sprecili da ukrades.

  8. Nisam te ni čitala, niti ću…ali kao stanovnik ove države nisam primetila da ti imaš program. Ti nisi premijerka bar polovine građana, nikada nisi ni bila.

  9. Pa kao što je pre zelenih problem bio u ljudskim pravima sad je ovo. Genijalno je to smišljeno da se prosto takve stvari tiču bas svakoga a poenta je da se iza gomile bombastih reci i lepih želja manipuliše politikom i sprovode odluke i želje vladara iz senke

  10. Neverovatno je koliko ova žena lupeta. Nekada je ova zemlja imala i proizvodnju, i poljoprivredu, i turizam, i školstvo, i zdravstvo, i pravosudje, i čast, i obraz. Onda je sve to uništeno ili rasprodato, zagađene su reke, i vazduh, i zemlja. Nestručni ljudi dovedeni na funkcije, da se ubrza slom. I sad, premijerka pita u čemu je problem?!?! Pa nije svemir nastao dolaskom SNS-a, ima nas koji pamtimo šta je kvalitetan život!

  11. Imali su samo jedan zahtev ovog puta. Shvatili da još ne znaš da čitaš, pa smanjili na jedan. A ni taj nisi pročitala. Dete iz prvog osnovne bi razumelo da hoće da obaveštavate javnost o zagađenosti vazduha. Eto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.