Brnabić: Prioriteti Zelene agende – otpadne vode, čist vazduh i odlaganje otpada

Ostavite komentar


  1. To nije Zelena agenda, to se zove odlaganje otpada, vodovod i kanalizacija. Al lepo da ste krenuli da se bavite time, bilo je vreme.

  2. I naravno IT program koji će pratiti sve ove akcije.
    Nesumljivo da će za program biti raspisan javni tender i nesumljivo je da će ga firma tvoga brata (koji gle čuda, više nije direktor), raditi.
    Amin!

  3. Uvek imaju ime za sve ono o cemu ce da zvalave u narednom periodu a sto nece da ispune – a stvari su jednostavne – nema potrebe za pompom

  4. Hrvat sam! volim i volio sam Beograd, grad na dvje rjeke dunav i sava, dobra hrana, dobri domacini, sto vise pozeljeti? Volim taj grad pa sam krenuo u malo istrazivanje? gradi se sve ljepse i ljepse u gradu! Nije mi samo jasno kako tako ljep grad ima tako zagadjene ove dvje rjeke koje sam spomenuo i kako taj grad ima toliko odlagalista za otpad (djubre)? na crno gdje sve firme koje se bave farmaceutskom prirodom, kemijskom, sva taj otpad sljevaju u dvje tako fascinantne i preljepe rjeke, ribe vec bjeze uzvodno, put Europe i ptice se manje vracaju a gradonacelnik Beograda(Goran vesic) onaj drugi pravi samo je na papiru.Vesic gradi spomenike u cast istorije Srbskoga naroda a di ce buduce generacije Srbskoga naroda za 20 godina popit casu ciste vode? to ce vesic ostavit opozicji kad jednom dodje na vlast.

  5. pokazali svoje pravo lice sečom kedrova u Nišu koji nisu na placu koji je kupio investitor kaže:

    Zasađeni u mandatu direktno izabranog gradonačelnika, posečeni u mandatu SNSove postavljenice za gradonačelnicu, kojoj nišlije nikada ne bi poklonile poverenje. Podsetiću premijerku da je većinski Niš prespavao lošu ponudu zakucanih odborničkih i poslaničkih listi. Ti, koji nisu dobili našu podršku, posekli su pluća našeg grada. Zdrava drva, drvored zasađen 2006.godine, onda kada su nišlije imale pravo izbora predstavnika.

  6. da li ova agenda znači da se više neće kanalizacije ulivati u reke koje nas snabdevaju vodom. Da li ste razmišljali o tome ?

  7. Vidim da je prvi korak oporezivanje solarnih panela,izmedju ostalog,divna drzava puna paradoksa…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.