Brnabić i Merkel: Pitanje Kosova jedina tačka neslaganja

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ce ovog puta,premijer Srbije platiti karte za fudbalsku utakmicu,ukoliko Angela ima snage da pozdravi Delije iz Srbije…mimo protokola…

  2. Jel rekla Premijerka kako je na to istorijsko pomirenje zvala Albance sa Kosova, ali ih nije našla u onoj šumi na brdu sa kojeg nisu još sišli ?

  3. Zar si zaboravila sta si rekla da neces raditi kad budes premijer, zar si ti toliko sposobnija od Vucica, sta ti mozez da uradis a Vucic nije mogao, koje su to politicke igranke, ZAPAD NIJE GLUP , videcemo sta si htela, ili zasto te je Vucic poslao

    1. Pitam se zbog čega je, uopšte, tamo išla kada „jedina tačka“ i dalje ostaje bez promene? Šta je, naime, u ovom momentu, značajnije od te „sporne tačke“? Osim, da je, recimo, potvrđeno da se slažemo u tome da se (oko toga) ne slažemo. Čudno, zaista!

  4. „“Ona je dodala da ne može reći kada je planirano da Srbija uđe u EU, da ne zna kada će to da se desi. Na kraju – to nije važno istakla je kancelarka Merkel.““
    Kada će se nastaviti dijalog iymedju Beograda i Prištine, kada će Srbija poštovati vladavinu prava, kada će početi sa ustavnim reformama, kada će poštovati slobodu medija, kada će se posvetiti borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, parlamentu i dijalogu sa opozicijom, nije ni važno, važno je samo koliko nas vi zamajavate sa ulaskom u EU, mi vas sa gore pomenutim, a svi vi zajedno koliko zaludjete ovaj glupi narod.

  5. Jedino što sigurno znam je da nas ni ti ni Vučić nećete uvesti u EU, jer Srbija ovakva kakva je pod vašom vlašću ne zaslužuje da udje u EU.

  6. jel ovo diktator počeo da gura fikusa na ovakve pregovore da bi na kraju njoj dao da potpiše nezavisnost kosova i on ostao čist ?

  7. Angela Merkel je kočničar Evrope, neka vrsta Koštunice sa širim poljem delovanja. Nemačka blokirana u večitoj „Grosse Koalition“ u večitom neizgovorenom strahu od dolaska AfD i njima sličnih, nameće isti takav grč ostalim zemljama koje su zavisne od njihovog novca, a takva je upravo Srbija. Politika tipa: nema veze šta vučić radi na lokalnom planu, i svo iživljavanje i sva pljačka i agresija, koju Srbija trpi, sve dok ispunjava želje Mutter Merkel, pred molohom Stabilokratije. I eto vam Strabag-a i sl. ošljara da ovde vršljaju, kako im se prohte, a da li bi Nemačka sebi dozvolila to isto? S balkona predsedništva u Berlinu, ne vide se goniči robova po kolonijama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.