Brnabić: Srbija na raspolaganju Kini

Ostavite komentar


  1. Vidite drugarice Predsednice Vlade kako je vasa politicka retorika naivna i kako ste bez iskustva i kompetencija za radno mesto kome odista niste vicni. Recimo vasem poslodavcu bi se tesko omaklo da upotrebi u javnom obracanju izraz "Srbija na raspolaganju" iako je za ovih 5 godina stavio na raspolaganje kome god je mogao i sta je god stigao, a tek ce.

  2. Ko o čemu, novonameštena "premijerka" o raspoloživosti države drugoj državi. Dakle, javna izdaja!

  3. Pa s obzirom na dosadašnja ,,zalaganja,, za,,kompromisna,rešenja,o radnicima i ,,sitnicama,, u vezi njihovih pra u MatičnojZemlji, Kinezima je,,srećom,,već,,spontano,,. ustupljeno,polje uticaja,na ZAKON O RADU,da će i oni izgleda da budu test .opisci,,, srBskog,,Rerormatorskog,,UTICAJA, NA PRAVA I OBAVEZE DRŽAVE,AKO SE SE OVO,S.ANJE MOĆE NAZVATI,DRŽAVOM,.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.