Brnabić: Srbija posvećena dijalogu

Ostavite komentar


  1. Mi smo uvek bili za dijalog, jer smo svesni da je najlakše rešavati sve nesporazume dijalogom.

    1. Branko N ti se pravis sam sebe glup izvini ali srbi nikad nisu bili za dialog kad bi vi bili za dialog onda je jasni od 1999 ste izasli sa silom iz kosove i sami ste potpisali poraz i ste se predali zar to ne znas to su samo vasi politicari sa svoje interese prave jebe se njima iza srbe u kosovo ina srbiju dok se oni napunjaju svoje konto kao milosevic sa svojom familiem

  2. Za Srbiju je neprihvatljivo formiranje Kosovskih oružanih snaga, što je u suprotnosti sa Rezolucijom 1244, takav potez bi dodatno destabilizovao i narušio bezbednosnu situaciju na Kosovu i u regionu.

Ostavite komentar


Politika

Prva reakcija opozicije na predlog Save Manojlovića 9

Prva reakcija opozicije na predlog Save Manojlovića

Demokratska stranka (DS) je vraćanje svih mandata predlagala odmah posle izbora u decembru, ali je tada ostala usamljena u tom predlogu, izjavio je njen lider Zoran Lutovac agenciji Beta komentarišući predlog lidera Pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića da opozicone stranke napuste parlament ukoliko se nastavi prekrajanje izborne volje građana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.