Brnabić: Vlada kontinuirano unapređuje položaj nacionalnih manjina

Ostavite komentar


  1. A moglo bi da unaorede i položaj nacionalne većine i ostvarenja njenih prava i zaštitu od oduzimanja istih.

  2. Unapredite borbu protiv korupcije, ustvari zapocnite je jer je nema i sve ce doci samo na svoje mesto. I prava manjine i vecine, obrazovanje, zdravstvo, ekonomija… Ovo sto sad radite ignorisanje i cesto posticanje korupcije donosi samo zlo drustvu i drzavi.

  3. Sama upotreba pojma „nac. manjina“ ukazuje na veoma losu politiku u Srbiji u odnosu prema „nesrbima“. Svi ljudi su ravnopravni u jednoj drzavi….

  4. Unapredite opšte stanje u Srbiji . Ovakvim potezima se samo povećava nezadovoljstvo naroda i to punim pravom .Načinili ste većinski Srpski Narod građanima n-tog reda tim vašim potezima i kako mi se čini upravo sa namerom da se izazove što veća netrpeljivost ka manjinima koji realno i nisu tražili ništa veća prava nego što ima Srpska većina.Da li vam je plan ili zadatak koji ste dobili od kauboja da se napravi haos u Vojvodini ? Ako jeste , pamet u glavu .Narod jeste glup ( što vas trpi ) , ali ne koliko Vi mislite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.