„Budžet za 2024. je privatna kasa za odabrane finansijere vlasti, a inflatorni i koruptivni za građane“: Kakav će biti potez opozicije?

Ostavite komentar


  1. Direktorica Škole u Kikindi mi je rekla da će sve škole u opštini dobiti novac za popravku krova i da ce polovinu morati da vrate za stranku *SNS* kako bi se finansirali izbori . Instrukcije o izvođaču i nacinu pranja novca ce dobiti kao i do sada. Ona se prvi put plaši da ce odgovarati jer se nakupilo takvih poslova. Vodi sve službene beleške o tome ko je šta tera da radi. Razmišlja da podnese ostavku.

  2. Citam sve ove komentare, a dosta se radilo u zemlji dati komentari su zabrinjavajuci za opoziciju ali kako da sebe opravdaju kako da im verujemo kada su za vreme njihovog vodjenja zemlje istu tu zemlju unistili misleci samo na sebe a rezultati jedan ubijeni premijer i milion ljudi otislo iz zemlje nezaposlenost korupcija kriminal, uostalom kada je kucu moglo da vodi sedam osam domacina?????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.