Bujanovačke: Koliko Albanca, Srba i Roma je uprava Nagipa Arifija zaposlila u opštini Bujanovac?

Ostavite komentar


  1. A stalno kukaju i zale se po svetu kako su prava Albanaca u Srbiji ugrozena,jadno i bedno ako vam se nesvidja u Srbiji prnje u ruke i put pod noge.

  2. Тако треба.Како да запосли Србе кад не знају албански језик.

  3. Država je kriva tu u javni sektor treba država zaposljavati a ne predsedniče opštine zakon nije dobar i puno toga nevalja ,treba početi sa hapšenja svi koji ne poštuju ustav srbije nemogu biti predsedniče opštine u srbiji sve to pohapsiti i osuditi pa da vidimo dal ce tako biti.

  4. Od tih 70 zaposlenih albanaca 65 ne pričaju srpski jezik..samo albanski.
    Kad odeš po neki dokument ili informaciju,kao da si u došao u opštinu Tirana..službenik te gleda belo.

  5. Zasto bi uopste neki Albanac vodio ,grad u Srbiji da li smo mi realni sta se radi??? Sutra ce voditi Prokuplje ,Nis….

  6. A u domu zdravlja me ceka medicinska sestra da mi prska ruke slovo srpski ne razume. Sve albanci po domu zdravlja novi sa kupljenim diplomama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.