Bulatović (SSP): Ministar poljoprivrede da se bavi svojim poslom umesto objavama na FB 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović pozvao je danas ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića da se bavi svojim poslom i da hitno preuzme odgovornost za katastrofalno stanje u koje je uveo poljoprivredu, umesto što prati njegove objave na društvenim mrežama.

„Umesto što troši novac poreskih obveznika ove zemlje tako što uništava selo, a onda u pauzi za ručak ide u ‘medije’ i objašnjava da ja trošim vreme ‘naglabajući o tobožnjim aferama i stanju na selu’, morao bi da zasuče rukave i uradi nešto korisno, barem u ovih poslednjih par meseci svoje vladavine“, rekao je Bulatović, a saopštila SSP.

Bulatović koji je i predsednik Resornog odbora SSP-a za poljoprivredu, rekao je da Nedimović ne zna da Čurug nije u Sremu, i da se metlice beru u kukuruzu, a ne u žitu.

„Pravi se nevešt, pa se tobože ne seća da je ne tako davno, sa zadovoljstvom konzumirao sir koji pravim u svom domaćinstvu i pri tome ga naširoko hvalio. Nedimović vodi poljoprivredu ravno u propast“, rekao je Bulatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari