Čanak: Decentralizovana Srbija pravednija

Ostavite komentar


  1. Decentralizacije Srbije je prica za malu decu. Srbija nije kolac koji se isece i podeli medju bracom. Decentralizacija je moguca, ali treba desetogodisnja priprema, promena Ustava, hiljadu zakona i prilagodjavanje novom politickom i ekonomskom statusu. Moguca je Decentralizacija ali auto-put moraju da dobiju, Novi Pazar, Raska, Priboj, Nova Varos, Uzice, svi moraju da imaju isti Status i iste pogodnosti da bi doslo do decentralizacije i jednakog tretmana, ovo o cemu Canak i pojedinci pricaju je samo prica za malu decu i beganje od problema koji su za njih neresivi isto kao i vodjenje Srbije u bolje sutra.

  2. bolnice po manjim gradovima svedene su na ambulante-dali stvarno mislite da je moguce za svaku iole ozbiljniju intervenciju ici za beograd-zdravsveni turizam-beogradu uvek treba para-i tu se dobro zaradi-prenociste-hrana-taxi canak je apsolutno u pravu ajdemo svi da zivimo u velike centre

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.