Čanak: Informisao sam Kurtija o medijskoj situaciji u Srbiji

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine o svojim posetama političarima u regionu

Ostavite komentar


  1. Ko forsira gospodina Canka, kakav je to covek moglo se videti u emisiji Dobro jutro, prethodne dve emisje ga je malo ispreskakala devojka koja se zove Andjela , i to ukljucivsi malo vise mozak nista vise , ocigledno se nasao pogodjen gospodin koji obavestava Kurtija , pa joj se malo osvetio u trecoj emisiji ali veoma ruzno , rekavsi da prica malo sa crnogorskim naglaskom davsi do znanja svim gledaocima odakle je voditeljka , bedno i ruzno za jednog muskraca a tek za politicara!.
    Andjela jeste da imas mana kao i svi ali imas mozak koji treba uvek da bude na stend baju , bas kao tada kada ti je Canak gostovao , kada je cak i ovaj politicar morao tek u trecoj emisiji da ti se osveti nakaznim komentarisanjem. Bedno prema jednoj zeni koja je samo imala primedbe na vecni monolog koji doticni ima , ali je dobro jer se pokazalo ko je kakav.

  2. Sa Plenkvovicem se nije sastao jer imaju „razlicite poglede“ ali se zato sastao sa Kurtijem, velikoalbanskim populistom i nacional-sovinistom sa kojim valjda ima „zajednicke poglede“. Sta reci.

  3. Sa Plenkvovicem se nije sastao jer imaju „razlicite poglede“ ali se zato sastao sa Kurtijem, velikoalbanskim populistom i nacional-sovinistom sa kojim valjda ima „zajednicke poglede“?! Sta reci.

  4. Čanak zavidi Kurtiju na uspehu. Mnogo će vode proteći Dunavom dok Čanak ne otcepi Vojvodinu. Kada se to desi njih dvojica će razgovarati kao pravi predsednici na visokom nivou. Za sada samo vežbaju.

  5. Tužno je posmatrati šta rade bivši nazovi političari.Dobro je da su bivši i nadam se da će zauvek to i ostati. Kada ostvare imaće razloga za sramotu.

  6. Nije mi jasno zašto se poklanja tolika medijska pažnja Čanku.Ko je on?
    Šta ima iza sebe kao referencu?

  7. Ovog manijaka Čanka,da je neke pravde,trebalo bi strpati ne u zatvor već u ludnicu

  8. U kom svojstvu je članak bio u ime Srbije bilo gde. On je najobičniji političar u Srbiji i nema kredibilitet da zastupa državu u ničemu. Ko ga placa i ko ga šalje da pljuje po svojoj zemlji.Kurtiju podnosi izveštaj o medijima u Srbiji. Kakav bolesnik! On i Čeda narkoman izdajice svog naroda.

  9. Da li si ga obavestio koliko kila si se ugojio i koliko si sada težak čovek!!!!!.

  10. Sta se cudite, vidite da se ne skida sa rezimskih medija. Vucic nas kuva kao zabu i priprema za kosovsku nezavisnost, a ovaj klovn to podrzava tako sto nas ubedjuje da je to gotova stvar i da treba uspostaviti sto bolju saradnju sa susedom koji nam je do duse ukrao imanje, ali svejedno ga moramo postovati.

  11. Ova poseta pre svega dosta toga govori o Kurtiju i o toj „drzavi“ na Kosovu kada se u posete pita „politicar“ za ciju partiju ne glasa ni uza rodbina.

  12. Čanak je izdao Vojvodinu, bilo mu malo, pa sad trka okolo da izda i Srbiju.
    Dosta je bilo, napusti politiku jer takvi kao ti koji rade u korist svoje guzice neće još dugo.

  13. Nisi ti merodavan da o necemi bitne i nebitne osobe informises! Jedino ako se ne kandidujes za ptedsednika neke lazn(sadasnje ili buduce) drzave.Za to si ,,veom,,kbalifikovan kadidat?

  14. A ko je on da pregovara sa šiptarima u ime Srbije.Sa Plenkovićem i Milanovićem ima različite poglede,a sa Kurtijem iste,izgleda.
    Kad svako može na pregovore sa našim neprijateljima,idem i ja sledeće nedelje.Bar neću pljuvati po Srbiji.

  15. Od izdajnika i separatiste imaju sta da cuju. Za istu stvar se zalazu i Kurti i Cansk.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.