Čanak: Ova vlast nije najgore što Srbiji može da se desi

* Meni bi bilo veoma teško da odgovorim na pitanje, a što može biti pitanje za druge predsedničke kandidate - za koga bi oni glasali ako u drugi krug predsedničkih izbora uđu Šešelj i Vučić
Predsednik LSV za Danas o predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. da mu vucic samo da malo vlasti bio bi njegov obozavalac javno. ovako ljubav drzi u tajnosti i pomaze svim sredstvima.

  2. Ovaj čovek ni sam sa sobom ne može da se dogovori a poziva druge da se dogovore. Nije dobro da budu dva kandidata tzv. demokratske opozicije, treba da bude samo jedan a isto tako je bolje da ih bude što više!? Da gospodin Čanak sedne i malo razmisli, možda se samo zbunio ili je to neka specijalna matematika. Sve same špekulacije umesto da pozovu svoje birače da glasaju po sopstvenom nahođenju za Jeremića ili Jankovića a oni da organizuju logistiku za sprečavanje eventualne izborne krađe! Sujeta ovih opozicionih "lidera" pršti na sve strane!

  3. Canak-vreme je za istoriju. Covek koji je odstupio od svojih principa, ulazio u vlast sa kim je stigao i koji broji nekoliko posto glasaca treba da bude proslost. Nije slucajno sto medijski prostor zauzimaju Canak, Ceda, Ljajic, Vulin…sve su to stranke sa manje od 2%. Ljudi velikog ega koji ispunjavaju sebe pojavom u medijima, misleci da su jos bitni. U sustini su oni problem jer nisu spremni da se casno povuku i daju prostor drugima. Zamislite kampanju sa Jankovicem, Jeremicem, Vucicem…i mozda jos dvojicom….skoro pa da kazem uzivancija.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.